Poradna

MEDUŇČINA DETOXIKAČNÍ PORADNA S VLAĎKOU MÁLOVOU: ČERVEN 2022

Vracející se výtoky…

Dobrý den, kamarádka mi doporučila výrobky Joalis. Myslela jsem, že si budu umět vybrat sama, ale jejich hodně a moc se v tom nevyznám, tak raději píšu.Od 14 let (tedy už 8 let) mě trápí gynekologické výtoky. Nejprve jsem si sama kupovala v lékárně různé přípravky, pak jsem pravidelně chodila na gynekologii a poctivě užívala vše od lékaře, opakovaně jsem měla i antibiotika. Scénář je stále stejný – problém se na chvilku ztratí a za pár týdnů se vrátí. Někdy mám „jen“ výtok, jindy mě trápí i svědění či zápach. Doktor zmiňoval jednou bakteriální, pak zase kvasinkový nález, ale léčba dopadla pokaždé stejně – problém se vrátil. Před menstruací se to ještě zhorší. Omezila jsem hodně sladké, snažím se zdravě stravovat, už nevím co víc dělat. Jsem z toho nešťastná a cítím, že už to psychicky nedávám. Mám skvělého přítele, dobrou práci, ale tyto problémy mě drtí…. Děkuji za pomoc.

Dobrý den,

s gynekologickými výtoky v poradně pracujeme často a s výbornými výsledky. Někdy stačí 1 až 2 kúry a jindy je potřeba delší detoxikace, záleží na příčinách, životním stylu a také na psychice.

Výtoky jsou častým problémem hlavně u mladších dívek a žen. Svým způsobem je to navázáno i na hormonální změny, začátek sexuálního života a někdy je příčinou i antikoncepce.
Výtoky můžeme zjednodušeně rozdělit na kvasinkové záněty – ty bývají více svědivé, výtok je bílý, občas až hrudkovitý. Druhý typ má bakteriální příčinu – výtok je bílý až žlutý, je cítit, nesvědí tolik a není hrudkovitý. U dlouhodobých výtoků jde velmi často o kombinaci obou typů, a proto je většinou potřeba více kúr.
Je dobře, že chcete potíže řešit, protože chronické infekce mohou znamenat budoucí potíže s otěhotněním.

U vás jde již o smíšené chronické potíže a vzhledem k antibiotické léčbě je narušen střevní mikrobiom. Ten má také vliv na plísňové infekce. A začarovaný kruh je na světě.

Aby potíže trvale odezněly, musíme pročistit celý zažívací i urogenitální systém, zbavit jej reziduí antibiotik, léků, odstranit chronické infekce i infekční ložiska, obnovit mikrobiom střev. Slezina a slinivka mají vliv na sliznice, ovlivňují příjem potravy, trávení, metabolismus, a tedy vznik metabolitů, které napomáhají plísňové infekci.

Střeva potřebují zdravý mikrobiom, jinak jsou oslabena, a tudíž se stávají zdrojem nejrůznějších infekcí, pokud stav trvá delší dobu, vytvoří se infekční ložiska, která nadále podporují potíže.
Játra jsou při těchto problémech také důležitá. Ovlivňují metabolismus, vznik metabolitů, mají vliv na svědění nejen sliznic, ale kůže celkově. I tady se nachází rezidua antibiotik, léků.
Každý orgán ovlivňuje svým daným způsobem imunitní systém a jako celek je teprve schopný udržet organizmus ve zdraví – tedy i bez gynekologických potíží. Hormonální systém a psychika jsou nedílnou součástí celého procesu.

Doporučím vám kúry, které by měly potíže trvale vyřešit. Pokud by se tak nestalo, bylo by třeba testem na Salvii u terapeuta zjistit skrytou příčinu.

  1. kúra – detoxikace zažívacího systému a odvedení z organizmu
    VelienDren – slezina, žaludek, dvanácterník, slinivka
    LiverDren – játra, jaterní žlučovody, žlučník
    Calon – střeva
    Fluorex – gynekologické výtoky různého původu
  2. kúra – obnova mikrobiomu, detoxikace okruhu ledvin, harmonizace hormonálního systému
    ColiDren – infekční ložiska ze střev
    Embrion – střevní mikrobiom
    UrinoDren – ledviny, močové ústrojí
    Regular – hormonální systémem
  3. kúra – psychika, metabolismus, detoxikace ložisek z gynekologického ústrojí
    Nodegen – psychocysty, zapouzdřené emoce
    Metabex – odstranění metabolitů
    Matabol – odstranění metabolických poruch
    GynoDren – gynekologické ústrojí

Pokud je u některých čtenářek hlavní příčinou psychická zátěž, postupujte stejně, ale přidejte si ke každé kúře přípravek Streson nebo Emoce. Je možné je i opakovat.


Přeji brzké uzdravení Vladka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz.

Koupit Meduňku