Placená inzerce

EU Silverlab ionic+ Koloidní stříbro ve spreji


V dnešním světě, kde zdravě smýšlející jednotlivci stále více hledají přírodní alternativy k udržení svého zdraví, se rozsáhlý sortiment Silverlab ionic+ Koloidního stříbra ukazuje jako slibné alternativní řešení. Koloidní stříbro je roztok kladně nabitých iontových částic stříbra v kapalné podobě. Stříbro bylo využíváno po staletí jako přírodní alternativa, hlavně díky svým přírodním antimikrobiálním a protizánětlivým vlastnostem.


Silverlab je důvěryhodná a renomovaná společnost z Jižní Afriky s více než 20 lety zkušeností v oblasti výrobků pro přírodní zdravotní péči. Použili produkt, který byl úspěšně používán tisíce let, a přidali k němu vědeckou relevanci. Díky specializovanému vývoji produktů, podpořenému rozsáhlým vědeckým výzkumem v různých akreditovaných laboratořích EU a Jižní Afriky, upřednostňujeme bezpečnost uživatelů a kvalitu produktů.


Stříbro je dobře známo svou biologickou aktivitou, když je distribuováno ve svém monoatomickém iontovém stavu (Ag+). Koloidní stříbro Silverlab ionic+ obsahuje 97,4 % iontového stříbra, jak stanovila akreditovaná laboratoř EU, což zajišťuje optimální bioaktivitu.


Akreditované laboratoře EU navrhují průměrnou velikost částic 473 nm. To maximalizuje bezpečnost produktu tím, že se vyhne potenciálně negativním účinkům, o kterých se předpokládá, že jsou spojeny s menšími nanočásticemi, což vede k výjimečně příznivému bezpečnostnímu profilu. Konkrétně částice pod 300 nm mohou být přijaty jednotlivými buňkami (Garnett a Kallinteri 2006), zatímco ty, které jsou menší než 70 nm, mohou dokonce proniknout do buněčných jader, kde mohou způsobit poškození (Chen a Mikecz 2005; Geiser et al. 2005; Li et al, 2003).


Iontové+ koloidní stříbro Silverlab, které se používá při 18 ppm (18 ppm), trvale vykazuje velmi příznivý bezpečnostní profil.


Tato jedinečná formulace kombinuje výhody stříbra s pohodlím sprejového aplikačního systému, který je určen k místnímu použití, což umožňuje přímou aplikaci na postiženou oblast a je bezpečné pro každodenní a dlouhodobé používání. Díky svým přírodním antimikrobiálním a protizánětlivým vlastnostem může být prospěšný při čištění, chlazení, uklidňování, ochraně, osvěžování a regeneraci celé řady kožních problémů a může být užitečný i při odstranění tělesných pachů.


Klikněte zde pro více informací o Silverlab ionic+ Koloidním stříbře ve spreji.

Koupit Meduňku