Meduňka

Horoskop na září 2019

… je tu pro vás jako každý první den v novém měsíci a opět ho připravil náš spolupracovník Pavel Hanzal…

 

Beran
Budete mít víc energie na titěrné záležitosti, které jindy zcela přehlížíte. Přesto buďte obezřetní, abyste někomu nesedli na lep. Ke konci měsíce září je potřeba zvýšit důraz na toleranci a diplomatické schopnosti.
Rada: Vyzkoušejte karma jógu.

Býk
Je před vámi úspěšné období, které je vhodné využít k dalšímu rozvoji. Začněte tam, kde je potřeba nadšení, odhodlání, ale i fyzická práce. Teprve potom to můžete odladit v duchu přátelských vazeb a kontaktů.
Rada: Každodenní modlitba vás podpoří.

Blíženci
Zejména první polovina září pro vás bude velkou zkouškou trpělivosti a schopnosti se zaměřit na každodenní povinnosti. Vydržte, ke konci měsíce se začne situace zlepšovat a získáte druhý dech. Přesto byste neměli nic podcenit.
Rada: Více pokory vám určitě prospěje.

Rak
Zejména první dekáda měsíce září vám nabídne možnost, jak si vylepšit domácnost nebo alespoň dostanete chuť a sílu na různé dodělávky. Od druhé dekády nezapomínejte, že vedle snahy je někdy potřeba i ochota ustoupit.
Rada: Méně je někdy více.

Lev
V září je nejdůležitější to, zda dokážete odolat různým falešným slibům a nepravým rádcům, kteří vás budou chlácholit a neustále chválit. Zaměřte se více na upřímnost a pokud se vám to povede, může se stát tento měsíc úspěšným.
Rada: Pravdu hledejte v Bohu.

Panna
Pokud se nenecháte unést dojmem, že konečně můžete všechno, tak opravdu přichází nabídka na velmi dobré dny. Zkuste si udržet nadhled a nezapomínejte, že vedle materiálního světa existuje i ten duchovní.
Rada: Meditujte každý den.

Váhy
Nejlepší bude prostředek měsíce, tak se podle toho zařiďte. Na začátku září si dejte pozor na podvodníky a i vy sami jednejte čestně. V poslední dekádě se budete muset postavit zkouškám, proto buďte rozhodní a vytrvalí.
Rada: Praktikujte královskou jógu.

Štír
V případě, že dokážete udržet na uzdě vaši schopnost tvrdého jednání bez odpouštění, můžete prožít kvalitní měsíc. K dispozici je totiž mnoho energií, takže je jenom na vás, které z nich si vyberete k další cestě životem.
Rada: Otevřete se více Universu.

Střelec
Zejména první dvě dekády nebudou jednoduché. Přesto si pamatujte, že nemá cenu utíkat před problémy a namlouvat si, že se vyřeší sami. Teno přístup vás totiž dříve, nebo později dožene a budete litovat, že jste nekonali.
Rada: Bez práce nejsou koláče.

Kozoroh
V průběhu prvních dvou dekád můžete získat dojem, že všechno zválcujete svým odhodláním a vytrvalostí. Může to být pravda, ale jenom dočasně. Nejpozději ke konci měsíce byste měli pochopit, že jednostranný přístup nemá naději na trvalý úspěch.
Rada: Zkuste žít v Jednotě.

Vodnář
Ať chcete nebo ne, je nejvyšší čas si uvědomit, že život na Zemi má určité fyzické mantinely, které nejde obehrát. To ostatně platí i pro různé zákony. Pokud toto alespoň trošku připustíte, bude se vám v září žít o dost lépe.
Rada: Důvěřujte radám zkušených mistrů.

Ryby
Hlavně první dvě dekády budou vyžadovat, abyste více vnímali hmotný svět okolo vás a podle toho také jednali. Když si dáte do rovnováhy vnitřní a vnější život, budete na tom o hodně líp. Nemluvě o tom, že se zbavíte mnoha problémů, se kterými doposud bojujete.
Rada: Cvičte taichi.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Koupit Meduňku