Meduňka,  Péče o tělo,  Poradna,  Psychosomatická medicína,  Zdraví

POZVÁNKA PRO VŠECHNY ŽENY: Pánevní dno, ledviny a vaše síla

Trápí vás inkontinence? Zlobí pánevní dno? Nebo ho vůbec necítíte? Máte málo životní vůle a rozhodnosti? Málo nebo vůbec žádnou chuť na sex? To všechno souvisí s vitalitou vašich ledvin. 

Časopis Meduňka a Iveta Machková Kučerová ZVOU ženy, paní, dívky a holky všeho věku NA PŘEDNÁŠKU Ženské pánevní dno a ledviny.   
Ledviny jsou „šéfové“ dolních otvorů těla, uchovávají tvou životní sílu. Jejich zdraví je pro nás zásadní. Chcete se dozvědět, jak dobře pečovat o ledviny a o pánevní dno, aby bylo zdravé a živé? Jak předejít inkontinenci či zvládnout únik moči bez operace? Zajímá vás, jestli pomůže cvičení – nebo něco jiného? Pak je tato přednáška právě pro vás!!
Lektorka Iveta se podělí o osobní zkušenosti,
celostní náhled na tabuizované téma ve fyzioterapeutických i psychosomatických souvislostech, zajímavosti, praktické tipy a názory dalších odborníků neboli jak se v tom lépe vyznat.
Přednáška se koná v rámci cyklu Alternativní cesty ke zdraví dne 13. září 2023 v malém sále Ústřední knihovny v Praze, Mariánské nám. Začátek v 17.00 hod, vstup 60 Kč.

Koupit Meduňku