Meduňka,  Pro inspiraci

VÍTÁME ČERVNOVOU MEDUŇKU! PRÁVĚ VYCHÁZÍ!

Milí přátelé, téměř letní červnová Meduňka s krásným obrázkem na titulní stránce je tady, čeká na vás na stáncích PNS i na mnoha jiných prodejních místech, vyhlíží vás – své čtenáře a věřte, že má opravdu co nabídnout! Ať se vám líbí!

Už tradičně se v červnovém čísle věnujeme dětem a „dětskému světu“ a každý rok téma dětí naplňujeme jiným obsahem a přinášíme nové informace, nové myšlenky a podněty. I letos jsme připravili pořádnou porci článků věnovaných dětem, jejich rodičům, prarodičům i vychovatelům v rámci hlavního tématu, nazvaného Rodiče a děti – pevná pouta a zabýváme se dětmi různého věku – od těch malých až po dospělé – protože dokud jsou rodiče naživu, i dospělí potomci jsou pro ně většinou stále „dětmi“. Proč jsou dnešní děti tak citlivé a zranitelné? S čím jim může pomoci dětská jóga, jaká úskalí v sobě skrývá vztah mezi matkami a jejich dcerami a jaké důsledky pro život dětí v jejich další dospělý život přináší rozpadlá nebo nefunkční rodina? Na co bychom měli dbát v dětské výživě a je či není pro děti vhodná čokoláda? Dočtete se v našem tématu.
Dítě se má probouzet smíchem rodičů,“ říká v titulním rozhvorou psycholog Milan Studnička, autor knihy Pohodové rodičovství. Povídala si s ním redaktorka Věra Keilová. Připraveny jsou pro vás seriály – MUDr. Eleková vysvětluje, jak porozumět laboratorním výsledkům, týkajícím se vyšetření štítné žlázy. Prof. Anna Strunecká pro nás připravila informace o dalších aminokyselinách a jejich významu pro zdraví, pokračuje seriál o duchovním léčení Okénko do neznámých dějů. Věnujeme se tématu prekoncepční péče – jak se mohou budoucí maminka a táta připravit po početí zdravého dítěte radí naturopatka Pavla Hájková, psychosomatickému pohledu na alergie (článek Petry Suché), rady pro příjemný život najdete v článku Markéty Vopičkové Nejlepší je domácí a bylinou měsíce je podle bylináře Martina Kolára třezalka tečkovaná. Jak trénovat intuici o letné dovolené radí MUDr. Monika Sičová a je tu i Astrokukátko Ing. Bohuslava, kde se dozvíte, čemu hvězdy který den přejí a co si tedy kdy naplánovat…
Červnová Meduňka s něžným obrázkem na obálce je prostě skvělá, nezapomeňte si ji koupit (nebo též k dispozici na emedunka.cz a my všichni v naší meduňkové redakci vám přejeme příjemné čtení!!



Koupit Meduňku