Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: duben 2023

Bolesti kloubů
Dobrý den, je mi 58 let, od jara loňského roku mám bolesti kolen, které se stupňují. Byla jsem na ortopedii, kde mi předepsali analgetika, bolest se přesto rozšířila na kyčle, hlezna, lokty a drobné klouby na rukách. Po půl roce opakovaných návštěv na ortopedii a odběru krve lékaři můj stav uzavřeli jako revmatoidní artritidu s jedinou možností léčby kortikoidy. Chtěla bych se užívání kortikoidů vyhnout a oslovila mě cílená detoxikace přípravky Joalis. Nevím, jestli to může mít souvislost, ale před třemi lety jsem prodělala boreliózu. Jsem z toho nešťastná, protože se nemůžu věnovat sportu a trpím trvale bolestmi, kvůli kterým se ani pořádně nevyspím. Ráno mi dlouho trvá, než se rozhýbu, podání ruky je pro mě utrpení. Očkovaná na covid nejsem a covid jsem prodělala s lehkým, ale dlouhým průběhem, pár měsíců před vznikem potíží.

Předem moc děkuji za radu a pomoc, Hedvika

Dobrý den,

děkuji za zaslání dotazu. V poradnách se často setkáváme s problémy, které se objevily několik týdnů i měsíců po prodělaném covidu. Často se znovu probouzejí prodělané infekce, o některých víme, že jsme je prodělali (ve vašem případě borelie) a o některých ani nevíme. Mezi nejčastější infekce patří borelie, herpetické viry, chlamydiové či streptokokové infekce atd. Stejně tak i ostatní usazené toxiny se začnou probouzet a „hýbat“.
Při postcovidových potížích vidíme zatížení imunokomplexy – spojení protilátek a antigenu. Při akutní i chronické infekci probíhající kdekoli v těle jich vzniká velké množství a usazují se do kloubů, cév a dalších struktur a způsobují jejich zánět. V praxi se také opakovaně setkáváme se zvýšenou hladinou zánětlivých mediátorů po covidu.
Pokud, stejně jako u vás nemám možnost testem na přístroji Salvia zjistit jaké další toxiny klouby zatěžují, volím kombinaci, která by vám měla přinést úlevu během několika dnů, maximálně týdnů. Poté doporučuji navštívit terapeuta, aby výsledky překontroloval přístrojem Salvia a zvolil případné pokračování kúry. Opakování přípravků v neměnné podobě by již další úlevu či posun nepřinášelo.
Typickým projevem tohoto onemocnění je ranní ztuhlost. Do kúry vám vložím přípravek na ledviny a močové cesty, který nám zajistí zdárný odvod toxinů, a nejen jejich uvolnění či přesunutí do jiných míst.
Doporučená sestava přípravků je tedy:
Joalis Deuron® – opakovaně jej doporučuji u různých potíží, protože jeho užíváním předcházíme velkým detoxikačním projevům. Uvolní a pročistí urogenitální systém včetně ledvin.
Joalis FlexiArt – nový přípravek, který je zaměřen na klouby, ztuhlosti a další kloubní potíže. Jedná se o komplex, který se zabývá klouby a jejich problémy.
Pro rychlejší úlevu, a hlavně řešení příčin zdůrazníme jednu část komplexního přípravku FlexiArt a to použitím přípravku Joalis Mediator.
Užívání:
Joalis Deuron® – 2x denně 10 kapek
Joalis FlexiArt – jeden týden ráno 10 kapek, poté 2x denně 10 kapek
Joalis Mediator – jeden týden večer 10 kapek, poté 2x denně 10 kapek

Součástí přípravku FlexiArt jsou mimo jiné také imunokomplexy, zároveň různé typy toxinů. Po vybrání kúry zajděte za terapeutem, aby zjistil výsledný stav a připravil pokračovací kúry.
Přeji brzkou úlevu, Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku