Meduňka,  Pro inspiraci

UŽ JE TADY! CO? ČERVENCOVÁ MEDUŇKA!!

Před několika dny jsme přivítali léto a dnes vítáme červencové číslo MEDUŇKY! Hurá, je tady!!
Na obálce má krásný letní obrázek a uvnitř skvělé články!


Zajímá vás a fascinuje fenomén intuice? Chtěli byste svou intuici rozvíjet a podpořit? Pak je toto číslo Meduňky ideální právě pro vás, protože téma se tentokrát jmenuje Moudrost a síla intuice. Naše autorky a autoři (Martin Kolár, Milena Králová, Naďa Pažoutová, MUDr. Monika Sičová a Judita Peschlová) vás v tématu vybaví spoustou poznatků, podělí se i o své osobní zkušenosti a zážitky  s touto úžasnou schopností, kterou může rozvíjet a pěstovat každý.  Nezkusíte to?
Titulový rozhovor vám přestaví MUDr. Andreu Málkovou, praktickou lékařku z Brna, která ve své praxi kloubí klasickou západní medicínu s homeopatií, tradiční čínskou medicínou i anthroposofickou medicínou Rudolfa Steinera a počátkem roku spoluorganizovala I. čs. konferenci věnovanou covidu-19.
Máte podezření, že váš metabolismus je zpomalený? V článku MUDr. Ludmily Elekové se dočtete velmi jednoduchý způsob, jak to spolehlivě zjistit, i rady, co s tím dělat…
V červenci se podle rubriky Zdraví podle kalendáře (připravuje Hana Smejtková) zaměříme na podporu krevního oběhu, u článku najdete nákres příslušných reflexních plošek i doporučení přírodní léčby.  Lákalo by vás umět sekat kosou a místo hlučné sekačky se vrátit k tomuto starému způsobu  našich předků? V článku Lídy Charvátové Meditace s kosou se mimo jiné dozvíte, že existují kurzy sekání kosou a že se to můžete naučit i vy…  
Jak si poradit s bolestivými štípanci od hmyzu? Dozvíte se v článku Věry Keilové. Tarotový výhled na červenec připravila Milena Králová a Jiří Mazánek se ve své duchovní rubrice zamýšlí nad tím, co je štěstí…V seriálu Abeceda zdravých potravin se autorka Iveta Kulhánková věnuje živočišné stravě. Víte třeba, k čemu se hodí kachní vejce a co obsahují vejce křepelčí?
A to je jenom část obsahu tohoto povedeného letního čísla, kterési možná s sebou vezeme na dovolenou, na chalupu, k vodě… Tak nám třeba můžete pošlete fotku ze svých cest a z pobytů s Meduňkou! Budeme se těšit!
!

Přejeme hezké léto a hezké čtení, přátelé!                                       srdečně Vaše redakce    

!!!!MEDUŇKU můžete číst také v elektronické verzi na emedunka.cz

Koupit Meduňku