Meduňka,  Pro inspiraci

Horoskop na duben 2021

…a není to apríl…-:) S prvním dnem nového měsíce je tu i obvyklý horoskop od P. Hanzala. Tak se podívejte, jaké energie na vás tento měsíc čekají… Přejeme vám dobré vykročení do nového měsíce a příjemný začátek jara…

Beran
Vesmír vám stále nabízí mnoho energie. Využijte této nabídky během prvních dvou dubnových dekád. V těchto dnech ve vás dřímá i větší milostný potenciál. Ke konci měsíce pozor na neshody v oblasti rodiny.
Rada: Méně tvrdosti a více empatie.

Býk
První dekáda přeje mileneckým záležitostem. Od druhé dekády získáte chuť do praktických činností. Dejte si pozor v poslední dekádě. Zde bude silné napětí mezi pravidly a svobodou, což se projeví jak v hmotné, tak duchovní rovině.
Rada: Vnímejte energie Universa.

Blíženci
Nejlepší bude začátek dubna. Zde budete mít mnoho nápadů a chuti se pustit do doposud neobjeveného. Od druhé dekády se můžete potýkat s jistou mírou nespokojenosti. Z části bude souviset s vnějším světem, ale vliv bude mít i vaše nitro.
Rada: Naučte se rozlišit podstatné od nepodstatného.

Rak
První dvě dekády budou náročné. Napětí s lidmi okolo vás má ale hodně co do činění s vaším životním postojem. Konec dubna naštěstí přinese uvolnění a budete pod přílivem pozitivních vlivů. Situace se tedy z větší části stabilizuje.
Rada: Praktikujte afirmace.

Lev
Duben bude snadný. První dvě dekády začněte to, co jste doposud odkládali. A na konci dubna vše dokončete. Abyste byli úspěšní, respektujte vesmírný řád. Dále zapracujte na vytrvalosti, ale současně se nebojte využít inovativních a tedy i rychlých metod.
Rada: Cvičte taichi.

Panna
Po celý duben si dávejte pozor na rétorické spory, které můžou způsobovat odlišné věci. Zkuste se méně zaměřovat na maličkosti a buďte více nad věcí. Rámcovější vnímání života vám bude jenom ku prospěchu.
Rada: Méně je někdy více.

Váhy
V první a druhé dekádě pokračuje požadavek na větší odhodlanost v životě. Přílišná pasivita by se mohla obrátit proti vám. Na konci dubna je nutné vybalancovat téma svobody a dodržování zákonů. Pozemských i vesmírných.
Rada: Přejte a bude vám přáno.

Štír
S každým dubnovým dnem bude přibývat vliv, jenž vás začne přitahovat k materiálním tématům. Nenechte se tím převálcovat. Pamatujte, že je vždy důležité mít správně nastavený duchovní život a hmotné zázemí.
Rada: Vyvarujte se lenivosti.

Střelec
Zejména první dvě dekády vám nabídnou hodně energetického prostoru k tomu, abyste odhalili nové cesty a činy. Jediné, co by vám mohlo vaši snahu komplikovat, je přílišná roztržitost a absence vytrvalosti.
Rada: Mluviti stříbro, mlčeti zlato!

Kozoroh
Hlavně v průběhu prvních dvou dekád „nechoďte hlavou proti zdi“. Přílišná umanutost prostě k cíli nepovede, ať se budete snažit jakkoliv. Někdy je lepší zvolnit a nechat věcem volnější průběh. Potom vám Universum ukáže ten správný směr.
Rada: Každodenní modlitba vám pomůže.

Vodnář
Udělat si v životě radost je určitě správné. Ale začít se zaměřovat jenom na požitky znamená ztrátu duchovní cesty. A je jedno, zda jde o pití, jídlo nebo postelové tělesné radovánky. Největší riziko v tomto směru hrozí v poslední dekádě dubna.
Rada: Vědomě pracujte s životní energií.

Ryby
Hlavně uprostřed měsíce se nepouštějte do zbytečných rétorických disputací. Jen by vám to ubíralo sílu. Naopak ve všech ostatních aktivitách vám vesmír víceméně přeje. Ke konci dubna může přijít pomocná ruka od rodiny.
Rada: Vyzkoušejte královskou jógu.

Připravil Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Koupit Meduňku