Meduňka,  Pro inspiraci

PROSINCOVÁ MEDUŇKA JE TADY!!!!

Milí přátelé, těsně před začátkem adventního času k vám letí prosincové číslo Meduňky a jeho téma – VÁNOČNÍ SVÁTKY A ZIMNÍ ČAS uchopily naše autorky (ano, tentokrát do tématu přispěly výhradně ženy-:) opravdu různě.
Přečtete si o různých vánočních zvycích v Evropě (článek Ivy Lhotské), tipy na zdravé vánoční dobroty a pokrmy připravili MUDr. Vlaďka Strnadelová a Jan Zerzán, inspiraci na vánoční čaje nabízí bylinářka Markéta Vopičkové, na dary, které přinesli tři králové do Betléma pro malého Ježíška – tedy na kadidlo, myrhu a zlato, se pohledem naturopatky podívala Katka Boesenberg, herečka Gábina Filippi se nám svěřila s tím, jak vypadají její rodinné Vánoce a zajímavý pohled tradiční čínské medicíny na vánoční čas, včetně důležitých rad připravila Eva Zimmelová.
V titulním rozhovoru představujeme herečku Petru Špindlerovou, která je ovšem zároveň také zkušená jógínka, koučka, zakladatelka nadačního fondu, má spoustu zkušeností s léčením pomocí přírodních metod. Petra vypráví také o svém vztahu k Indii a k Itálii – a ještě mnoho dalšího si přečtete v rozhovoru s touto inspirativní ženou. Ale tím inspirativní ženy v tomto čísle Meduňky nekončí, protože je pro vás připraveno také sváteční povídání s Ivankou Adamcovou…
Postupně budeme představovat i další skvělé články z tohoto čísla Meduňky – a přejeme si, abyste s novou Meduňkou prožili hezký adventní čas!
Číst můžete také na emedunka.cz A nezapomeňte – číst Meduňku znamená být informován/a, inspirovan/a připraven/a!

Koupit Meduňku