Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: srpen 2023

Střevní a žaludeční obtíže
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o pomoc. Koncem června proběhla naší rodinou nějaká střevní infekce. Nejprve manžel jeden den zvracel, 4–5 dní měl průjem a bolesti hlavy, nic jiného, vše odeznělo a je zdravý. Zhruba po 3–4 dnech se infekce objevila u dcery (5 let). Ta jeden den zvracela a pak dva dny průjem, nic víc. Vše se vrátilo do normálu, je zdravá a na nic si nestěžuje.Po týdnu jsem pak potížemi prošla i já. Nejprve mě dva dny bolel žaludek, asi čtyři dny jsem zvracela a měla průjem. To se vše srovnalo, ale od té doby mě bolí žaludek a nemám moc chuť k jídlu. S kapkami Joalis mám velice dobré zkušenosti, ale sama si netroufnu vybrat. Prosím vás tedy o pomoc s výběrem. Předem moc děkuji, Alena

Dobrý den,
podle vašeho popisu se jedná o infekci, a u vás z nějakého důvodu nedošlo k plnému uzdravení. Infekce nenaruší jen jeden orgán ze zažívacího systému, ale často oslabí jeho větší část nebo dokonce celý systém. Z tohoto důvodu je vždy lepší detoxikovat celý zažívací systém.
Přetrvávající potíže mohou mít více příčin. Může se jednat o předchozí zatížení a zaktivování chronických infekčních ložisek, zvýšený stres, svou roli může hrát emocionalita atd.

Někdy má klient oslabené ledviny i na nich nebo v jejich okruhu se může podobná infekce projevit. Do jejich okruhu patří močové cesty, ale i gynekologický systém.
Doporučím vám základní přípravky, které pak můžete doplnit o doplňující přípravky podle vašich symptomů.
Manželovi a dceři bych je pro jistotu na 2–3 týdny také nasadila. Pokud by se u nich objevil detoxikační projev v podobě předchozích potíží, ponechejte jim přípravky na 4 týdny. Předejdete tím pozdějším potížím spojených s proděláním infekce.

Užívání:
Manžel a Vy: tři dny 1x denně 10 kapek, poté pokračovat 2x denně 10 kapekDcera: 1x denně 7 kapek – vetřít na vnitřní stranu předloktí.

Základní přípravky:
Joalis Gastex – komplex, který se využívá při potížích s trávením, pocity těžkého žaludku, nevolnosti, pocity na zvracení, žaludeční obtíže všech typů, včetně překyselení, vředů, polypů atd. Zaměřuje se na bakteriální i virové infekce, také detoxikuje vegetativní a nervový systém, který řídí činnost žaludku a svěračů. Všechny tyto tkáně jsou velmi citlivé na stres a psychosomatické zatížení.
Joalis Hepar – komplex, který se nejčastěji využívá pro vylučování nejčastějších toxických zátěží jater a žlučníku. „Dosáhne“ i na slinivku – ta také bývá oslabena patogenními infekcemi.
Joalis VelienDren – přípravek zaměřený na slezinu, dvanácterník, žaludek atd. Je mateřským orgánem žaludku a zároveň je slezina zodpovědná za virovou imunitu. Využívá se při intolerancích potravin, trávení (zácpa, obezita, nevolnosti), únava apod.
Na střeva si ještě pro jistotu můžete vzít přípravek Joalis Calon nebo kapsle Joalis Activ-Col.

Doplňující přípravky:
Joalis Streson nebo Joalis Emoce – oba pomáhají lépe zvládat psychicky náročné období. Streson při velkém tlaku, Emoce při emočních výkyvech, častých změnách nálad apod.
Joalis Deuron – ledviny a močové cesty
Joalis GynoDren – gynekologický systém
Joalis Vegeton – vegetativní nervový systém, který také reaguje na stres, emoce a často bývá infekcí narušen.

Podle potřeby a vašich symptomů případně dodejte i některý z těchto doplňkových přípravků. Věřím, že i se třemi základními přípravky se vám rychle uleví
Hezké letní dny, Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku