Knihovnička Meduňky,  Meduňka,  Pro inspiraci,  Rady a tipy

Civilizační vlivy, které mají negativní dopad na funkci Třetího oka

Kdo by si nepřál získat určité speciální schopnosti, které se projeví při aktivaci tzv. Třetího oka! A není to nemožné, ovšem – nic nám z nebe nespadne „zadarmo“, je třeba na sobě zapracovat. Nová kniha naší spolupracovnice MUDr. Moniky Sičové, nazvaná Aktivujte své Třetí oko, vám v tom může být nápomocná. A pokud uvažujete o zajímavém dárku pro někoho ze svých blízkých, možná to může být právě tato kniha. Její výhodou je, že ji nejspíš nepřečtete jen jednou, ale budete se k ní vracet…
Podívejte se na náš e-shop www.obchodmedunka.cz

Jedním z důvodů, proč naše intuice nefunguje tak jak má, jsou civilizační vlivy, které nás neustále obklopují. Velice negativní vliv na naši epifýzu a tím také na funkčnost Třetího oka, mají nejrůznější elektronické přístroje, kterých je stále více a které vydávají záření, znemožňující správnou funkci šišinky mozkové.
Jedná se samozřejmě o mobilní telefony, které jsou sice pro většinu z nás nezbytnou proprietou, ale mikrovlnné záření, které tato zařízení neustále vydávají, vaši čakru Třetího oka i samotnou epifýzu poškozují. Mikrovlnné záření, vibrující na vysokých frekvencích několika gigahertzů totiž interferuje s energetickými vibracemi vašeho Třetího oka. V toku energie poté vznikají víry, které narušují správné proudění energie. Vzpomeňte si na tento fakt kdykoli, když budete mít telefon u ucha příliš dlouho. Mobilní telefon poškozuje vaši šišinku i tehdy, když právě nevoláte, pokud máte telefon u sebe. Vekou chybou je například ponechat si telefon v ložnici na nočním stolku, když jdete spát. Energetické záření bombarduje váš mozek a vy se tak nejen pořádně nevyspíte, ale navíc přímo poškozujete své zdraví. Telefon byste proto měli na noc odnést do jiné místnosti, v ideálním případě jej zcela vypnout.

Piezoelektrické krystaly
Vědci, kteří zkoumali šišinku mozkovou, objevili překvapivý fakt, že uvnitř obsahuje miniaturní piezoelektrické krystaly. Jde o speciální krystalické struktury, které dokážou proměnit pohybovou energii v elektrické impulzy. Podobné, ale mnohem větší krystaly naleznete například v kuchyňském zapalovači, kde stisknutí tlačítka vyvolávají elektrický výboj. Piezoelektrické krystaly v šišince jsou ovšem mnohem menší, měří pouhé 2 pikometry a reagují na kvantové oscilace, které v aktivované šišince výboje a záblesky světla. Funguje tak vlastně jako anténa. Díky piezoelektrickým krystalům dokáže energetizované, probuzené Třetí oko vnímat věci, události a vibrace z vyšších rovin existence, z duchovního vesmíru a zprostředkovává lidem schopnosti jako je čtení myšlenek, vize z budoucnosti, či vidění aury.
Tato vnitřní anténa však reaguje také na vysokofrekvenční elektromagnetické signály, jako je wifi či signál mobilního telefonu. Tyto silné energetické zářič šišinku hyperexcitují, takže nedokáže vnímat mnohem sofistikovanější a jemnější vibrace kvantového pole. Ohlušení těmito signály ji navíc extrémně vyčerpává. Stejně jako nevidíte hvězdy, pokud vám někdo v noci svítí do očí nebo neslyšíte šumění trávy na rockovém koncertě. Pro zdraví vaší šišinky i schopnosti Třetího oka je proto důležité, tento elektromagnetický smog ve svém životě co nejvíce omezit.

Telefony a wifi poškozují funkci Třetího oka
Dalším zabijákem vaší intuice je domácí internetové připojení přes wifi. Víme, že se snažíte doma mít ten nejsilnější wifi signál, abyste mohli dělat všechny ty báječné věci na internetu, ale uvědomte si, že pokud chcete otevřít vaše Třetí oko, silný wifi signál vám velmi škodí. Obsahuje totiž stejně silné mikrovlny jako mobilní telefon, takže má na vaše Třetí oko podobně negativní účinek. Pokud se bez wifi a mobilního telefonu přesto nedokážete obejít, snažte se, aby nebyly delší dobu ve vaší blízkosti. Hlavu byste přece také nestrkali dobrovolně do zapnuté mikrovlnné trouby. Wifi i telefon mějte raději v jiné místnosti a vypínejte je pokaždé, když je právě nepotřebujete.
Aktivaci Třetího oka  ovšem nebrání pouze mikrovlnné záření z wifi a mobilních telefonů. Také záření, které vydává jejich displej, a samozřejmě také displeje počítačů a televizí, jsou pro vaši šišinku velice nepříznivé. Sice již nevyzařují elektromagnetické vlnění v takové míře jako obrazovky starších televizí a počítačových monitorů, ale zato jejich světlo obsahuje velké množství modrých frekvencí, díky kterým si vaše šišinka myslí, že je stále den. Nedokáže tak nastartovat produkci životodárného hormonu melatoninu, který dokáže regenerovat váš organismus, umožní vám dobře se vyspat a odpočinout si. Je proto velice důležité aktivovat si v počítači a v mobilním telefonu filtr modrého světla (popřípadě i v televizi, pokud je to možné) a přestat tato média sledovat nejpozději v šest hodin večer. Šišince totiž nějakou dobu trvá, než se přepne do nočního režimu a začne produkovat melatonin. Pokud se vám podaří upravit vaši životosprávu tak, abyste ze svého života odstranili maximální množství elektromagnetického a světelného smogu, bude vaše Třetí oko nejen fungovat mnohem lépe, ale projeví se to také celkovým ozdravením vašeho organismu.

S detoxikací organismu vám pomůže ionizovaná voda
Přestože se v Česku pitná voda již nefluorizuje, neznamená to, že neobsahuje jiné toxiny, které vašemu tělu rozhodně neprospívají. Jedná se především o těžké kovy, pesticidy, polychlorované bifenyly, bakterie či spory plísní. Stav pitné vody se nejen v jednotlivých regionech, ale i v jednotlivých městských čtvrtích značně liší. Pokud chcete detoxikovat váš organismus a urychlit otevření Třetího oka, neměl by ve vaší domácnosti chybět ionizátor vody, který během procesu zvaném elektrolýza přeměňuje vodu na zásaditou, tzv. živou neboli alkalickou vodu. Tato voda má velmi pozitivní účinky na lidské zdraví. Můžete ji pít jen tak, nebo ji použít při vaření. Její pozitivní účinky se totiž varem neztrácejí.
Ionizovaná voda snižuje kyselost vašeho organismu a tím odstraňuje problémy, jako je únava, oslabení imunity, rychlejší stárnutí a odumírání buněk.
Ionizace vody probíhá v průtokovém ionizátoru, přístroji, která pomocí elektrolýzy rozděluje vodu na tzv. “živou“ a „mrtvou“. Živá voda je mnohem zásaditější, zatímco mrtvá je kyselejší. Z jednoho litru běžné vody získáte přibližně 70 % živé a 30 % mrtvé vody.
Jak to funguje? Ionizovaná živá voda obsahuje menší molekuly, které se mnohem lépe vstřebávají. Na základě  vědeckých experimentů bylo dokázáno, že molekuly vody se nevyskytují samostatně, ale spojují se do skupin po přibližně 10 až 13 molekulách. U ionizované vody je toto množství menší, okolo 4 až 6 molekul vody. Díky tomu molekuly živé vody mnohem lépe pronikají přes buněčnou stěnu a tím mnohem rychleji a účinněji hydratují organismus. Tento proces také mnohem účinněji vyplavuje škodliviny z těla. Je možné  také kombinovat ionizaci vody s nano filtrací, která dokáže z vody odstranit další škodliviny…

Koupit Meduňku