Meduňka,  Pro inspiraci

VÍTÁME SRPNOVOU MEDUŇKU! OPĚT PO ROCE JE TU ČÍSLO O ŽENÁCH A PRO ŽENY!

Milé čtenářky, paní a slečny, srpnovou Meduňku jsme připravili pro vás a o vás. Je to skvělé a informačně hodně „nabušené“ číslo s půvabným a něžným obrázkem na obálce a naše autorky a autoři v něm probírají řadu témat, která souvisí s životem současné ženy. Vítáni jsou samozřejmě i čtenáři muži – možná prostřednictvím této Meduňky nahlédnou do ženského světa a trochu víc mu porozumějí…-:)
V souladu s tématem, které jsme nazvali Žena v plné síle a kráse, se věnujeme péči o zdraví, o krásu i osobnímu rozvoji, ale připraveny jsou samozřejmě i články na další témata, pravidelné seriály atd.

Velmi inspirativní je titulový rozhovor s Ivetou Kučerovou, konzultantkou a lektorkou kurzů pro ženy, která se už 14 let věnuje oblasti ženského zdraví. Povídaly jsme si zejména o třech pilířích ženského zdraví, jimiž jsou podle Ivety péče o prsa, o pánevní dno a hormonální rovnováha. Ukázku z tohoto rozhovoru vám na nabídneme v pátek. V tématu si dále přečtete např. článek psychogynekoložky MUDr. Heleny Máslové o plodné síle ženy, ženské zdraví z pohledu tradiční čínské medicíny nahlíží MUDr. Zuzana Vančuříková, o řešení ženských zdravotních potíží pomocí autopatie píše Mgr. Jiří Čehovský, o bylinkách podporujících hormonální zdraví ženy připravila článek naturopatka Charlotte Matysková, a to je zdaleka není všechno. Pozveme vás také na procházku po posvátných a léčivých místech Prahy (Judita Peschlová), podíváme se z různých hledisek na ženské vlasy (Iva Lhotská), zkušená lékařka MUDr. Ludmila Eleková pokračuje ve svém seriálu o metabolismu, tentokrát na téma Jak nenasycené mastné tuky způsobují obezitu. Podpořit své zdraví pomocí reflexní terapie může každý podle rad Hany Smejtkové, vyrobit si můžete přírodní domácí repelent (Markéta Vopičková), pokračuje seriál MUDr. Špatenky, Václava Větvičky, Jiřího Mazánka i přečtete su také astrologický pohled Ing. Zdeňka Bohuslava na téma ženské a mužské energie…
Srpnová Meduňka čeká na své čtenářky a čtenáře na stáncích PNS a na dalších obvyklých prodejních místech a máme také elektronickou verzi na emedunka.cz.
Celý náš redakční tým vám přeje příjemné a zajímavé čtení!

Koupit Meduňku