Poradna

MEDUŇČINA DETOXIKAČNÍ PORADNA S VLAĎKOU MÁLOVOU: ÚNOR 2022

Vleklé obtíže po covidu
Dobrý den, vloni na jaře jsme s manželem prodělali covid a od té doby se necítíme dobře. Sice máme každý jiné potíže, ale dříve jsme je neměli. Jsem bezradná, už nevíme, jak se toho zbavit, co máme užívat, prosím poraďte.

Já jsem měla 5 dní horečky, přišla jsem o čich a byla jsem hrozně unavená. Ta únava bohužel přetrvává dodnes, k tomu se mi rozjely alergie a ekzém. Potřetí během půl roku užívám antibiotika na močový měchýř. Mívám průjmy a je mi po jídle těžko, to se objevilo asi měsíc po covidu. Už jsem z Joalisu použila kapky na střeva, alergie a močové cesty. Když jsem je brala, bylo mi lépe a za dva týdny po dobrání se potíže objevily znovu.


Manžel má náročné zaměstnání, moc to teď nedává. Je více doma nemocný než v práci. Dlouhodobě má potíže se spánkem, ale teď nespí téměř vůbec. Má léčený vysoký tlak, ale asi dva měsíce mu lítá, zhoršil se mu sluch, zhruba obden si ztěžuje na velké bolesti hlavy a zubů – zubař nic nezjistil. Určité potraviny mu smrdí. Manžel bral od Joalisu dva přípravky Streson a Emoce. Bral je již dříve, pomáhaly mu, nyní už nezabírají. Nevíme, co dál.

Děkujeme moc, Eva s manželem

Dobrý den,

ano, po covidovém onemocnění vídáme v poradnách podobné scénáře velmi často. Buď se objeví nové potíže, které do té doby člověk neměl nebo spíše jen občas a neuvědomoval si je, anebo se objeví potíže, které je trápily kdysi v minulosti.


Přípravky, které jste užívala, předpokládám Joalis Calon, Anaerg a Deuron nebo Urherb, by u „běžných“ infekcí potíže odstranily. Tato infekce se často chová v organizmu jinak, a tudíž vyžaduje i jiný postup a trochu odlišné přípravky. Je potřeba pomoci imunitnímu systému. Covid napadá i nervový systém. Proto imunitu podpoříme i detoxikací mozkové kůry, její zatížení se mimo jiné projevuje i poruchami imunity. Do doplnění mozaiky musíme zabezpečit odstranění imunokomplexů. Pokud imunitní systém nedokáže odstraňovat tyto látky, které vzniknou spojením protilátek s toxiny, nebo vzniká jejich nadměrné množství, hromadí se v těle a blokují reakce imunitního systému. Dá se říct, že je imunitní systém vyblokovaný a nemůže efektivně pracovat. V takovém případě orgánové přípravky, byť jsou správně nasazené, nedokáží problémy trvale odstranit.


Pro vás bych doporučila tuto kombinaci:


Joalis IK Mix – opakovaně nutí imunitní systém odstraňovat imunokomplexy,
Joalis Elemde – detoxikuje mozkovou kůru,
Joalis Imun – zaměřen na celkové zlepšení a normalizaci imunity.
Tato kombinace komplexně řeší oslabení imunitního systému. Po vybrání této kúry budou moci další nasazené přípravky odstranit postcovidové obtíže. Často se stane, že dojde k samovolnému odstranění díky dobře fungujícímu imunitnímu systému.


U manžela zvolíme trochu odlišnou kombinaci a to díky jiným projevům. U manžela je znát napadení nervového systému, které přetrvává. Z projevů – bolest hlavy, zubů, čich, sluch je znát zasažení několika hlavových nervů. Ty jsou zahrnuty v přípravku Joalis Neurodren, stejně tak „lítání“ tlaku může mít tento nervový systém na svědomí.
Pro něj je vhodná kombinace:
Joalis Elemde – stejně jako u vás – detoxikuje mozkovou kůru,
Joalis Mezeg – zásadní přípravek pro detoxikaci nervového systému,
Joalis Neurodren – periferní nervový systém,
Joalis Gripin – respirační viry.
Tato kombinace odstraní zatížení nervových systémů.
Po dobrání by u obou byla vhodná návštěva terapeuta Joalis, který by testem zjistil, jak se stav změnil a doporučil by popřípadě následné kúry na doladění.


Přeji brzkou úlevu Vladka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru C. I. C. (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz.

Koupit Meduňku