Meduňka

Horoskop na březen 2019

Je tu první březnový den a s ním i pravidelný horoskop od našeho spolupracovníka Pavla Hanzala. Přejeme šťastné vykročení do nového měsíce!

Beran
Březen může být pro vás velmi solidním obdobím, ve kterém můžete zvládnout mnoho věcí. Hlavní podmínkou, jenž by vás měla dovést k úspěchu, je zvládnutí vnitřního klidu. Také zapracujte na vytrvalosti a trpělivosti.
Rada: S empatií toho zmůžete více.

Býk
Abyste byli v životě spokojeni, musíte pochopit, že vesmír je energie. To znamená, že ulpívání na čemkoliv vám sice může nabídnout radost, ale jenom dočasnou. Nakonec vždy budete muset reagovat na nějakou změnu. Naučte se to.
Rada: Otevřete se svobodě.

Blíženci
Pokračuje náročnější období, ve kterém stále hrozí nedochvilnost, přetvářka, lži, podvody a iluze. Situace se o trochu zlepší v poslední březnové dekádě. Přesto neztrácejte obezřetnost a opírejte se hlavně o to, co dlouhodobě funguje.
Rada: Cvičte jógu.

Rak
Jak už je dobrým zvykem, tak ani v březnu nedostanete zadarmo. Přesto je důležité, abyste si každý den našli čas pro meditační praxi. Dalším kladem, který vám může dělat radost, je pomoc vašemu okolí a hlavně těm nejbližším.
Rada: Praktikujte vnitřní pránajámu.

Lev
Na větší příliv energie si budete muset počkat do poslední dekády. V ní budete mít dostatek odvahy, průbojnosti, ale i určité zbrklosti. Ovšem právě ta by se vám nemusela vyplatit. Také nezapomínejte na to, že život na Zemi vyžaduje i praktický přístup.
Rada: Vyzkoušejte si karma jógu.

Panna
Najděte soulad mezi oblastí majetku a duchovna. Jde o jednoznačný březnový úkol. Jestliže se vám to nepovede, budete muset neustále řešit nějaké spory. Také se naučte tolerovat nedostatky ostatních, neboť každý nemá takový smysl pro detail a přesnost.
Rada: Poproste Boha o harmonii.

Váhy
Většinu věcí se snažte zvládnout v prvních dvou dekádách. Sice to nepůjde úplně jednoduše, ale když nepolevíte, zvládnete to. Naopak poslední březnová dekáda vás vyzve k tomu, abyste ukázali, zda jste silnou osobností  a jak se dokážete prosadit či dokonce pohádat.  A to vám úplně vlastní nebude.
Rada: Praktikujte afirmace.

Štír
Nesnažte se strkat hlavu do písku před materiální stránkou života. Také je důležité, abyste si uvědomili, že snaha něco či někoho vlastnit nemá z dlouhodobého hlediska žádnou šanci uspět. Teprve potom dokážete naplno využít svoje pravé schopnosti.
Rada: Naučte se odpouštět.

Střelec
Žijte v přítomnosti a hlavně buďte neustále bdělí. Díky tomu se vám snad povede proniknout pavučinou iluzí, která se kolem vás splétá. Nenaleťte vlastním a ani cizím nereálným slibům, ať již jde o majetek nebo cokoliv jiného.
Rada: Proste Boha o pomoc.

Kozoroh
Nejlepším obdobím bude prostředek měsíce. Proto se toho snažte co nejvíce využít. Naopak nejsložitější dny přijdou v poslední březnové dekádě, kde se budete muset popasovat s nástupem vlastního Já.
Rada: Pokuste se ego rozpouštět.

Vodnář
Od druhé dekády budete muset sobě i světu ukázat, že svoboda a nezávislost nejsou pouze skořápkou, která při prvních problémech jednoduše praskne. Aby se vám to povedlo, snažte se tyto vlastnosti skloubit s odpovědností a smyslem pro povinnost.
Rada: Cvičte taichi.

Ryby
Březen je pro vás velmi dobrým období, jestliže si uvědomíte, že máte každodenní úkoly. Bez upřímné snahy o jejich naplnění se k vám může Universum otočit zády a to by byla škoda. Je vám totiž nyní velmi nakloněno.
Rada: Práce šlechtí.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Koupit Meduňku