Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: říjen 2023

Zlepšení zdravotních neduhů rodičů

Dobrý den, mám na vás dotaz ohledně rodičů. Kapičky Joalis používám již několik let, ale potřebovala bych poradit, co rodičům. Mamince je 75 let, poslední měsíce je hodně unavená a stěžuje si na oteklé nohy. Nemůže usnout, budí se, má stresy s tatínkem. Užívá léky na vysoký tlak a cukr (má je už dlouho a stejné). Před pár lety měla opakovaně zánět močových cest. Pije málo tekutin, ale nevím jak ji přimět, aby svůj pitný režim zlepšila.
Tatínkovi je 77 let, bývá často podrážděný a maminku neustále peskuje. Byl takový vždy a teď je to ještě horší. Má léky na tlak, cholesterol a na prostatu.
Vím, že nejlepší je vytestovat, ale taťka nikam nechce a mamka bez něj nepůjde. Můžete mi prosím doporučit nějaké kapky, které by jim trochu pomohly?
Děkuji, Aneta

Dobrý den,
děkuji za dotaz, podobné starosti prožívá více rodin. Rodičům nejvíce pomůžeme, když při nich stojíme i když někdy nechtějí slyšet a poslechnout naše rady.

Přípravky vhodné pro maminku:
Otoky nohou i únavu mohou způsobovat přetížené ledviny. Použijte Joalis Deuron, který detoxikuje ledviny i močové cesty, tím zajistíme odvod toxinů.

Doplnila bych o Joalis Imun – základní přípravek pro dobrý stav a funkce imunitního systému.

Joalis Relaxon často používám u stresové nespavosti. Tento přípravek uvolňuje napětí a harmonizuje. Dokáže zklidnit myšlenky a tím přispívá ke klidnému a hlubokému spánku.

Kúru lze doplnit o Joalis Diamino. Psychicky pomáhá při emocionálním stresu u lidí, kteří neumí říct svému okolí NE, vyjádřit své pocity a drží tak spoustu napětí v sobě.

Dávkování:
Deuron – 3 dny 1x denně 10 kapek, pokračovat 2x denně 10 kapek.
Imun – 3 dny 1x denně 10 kapek, pokračovat 2x denně 10 kapek.
Streson – 2x denně 10 kapek
Relaxon – navečer 10 kapek a znovu 10 kapek zhruba 1 hodinu před spaním.

Přípravky vhodné pro tatínka:
Joalis LiverDren – jaterní okruh, centrální orgán metabolismu tuků, sacharidů, bílkovin a aminokyselin, důležitý detoxikační filtr a vylučovací orgán. Přetížení se mimo jiné projevuje zvýšeným hněvem a podrážděností. Po přípravku se často klienti zklidní a nejsou tolik podráždění.

Joalis Achol – komplex, který je zaměřen na příčiny vysokého cholesterolu.

Joalis ProstaDren – zvětšení prostaty, potíže s močením, záněty močového ústrojí, ledvin…

Joalis Emoce – emoční poškození, emoční labilita, negativní emocionalita, přehnané emoční reakce a výkyvy nálad.

Přeji hezké a poklidné podzimní dny a ať se rodičům uleví.
Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku