Meduňka,  Pro inspiraci

!! JE TADY!! ŘÍJNOVÁ MEDUŇKA: PRO ŽENY, O ŽENÁCH…

...a věříme, že také S ŽENAMI, tedy s vámi, vážené čtenářky, ale i s našimi čtenáři (protože muži se jistě také rádi dozvědí něco o ženách) – budeme sdílet nové číslo MEDUŇKY, které PRÁVĚ VYCHÁZÍ!!!

Ode dneška je k dostání na stáncích PNS, v obchodech – prostě tam, kde ji obvykle kupujete. A také je tu e-verze emedunka.cz.
Žena ve zdraví a radosti – tak zní říjnové téma, a připraveno je 7 článků našich autorek. Přečtete si o hormonální obezitě a endokrinních disruptorech (prof. Strunecká), o fytoestrogenech v jídelníčku (P. Momčilová), o speciálním cvičení, zaměřeném na dosažení hormonální rovnováhy – Hormonálním ladění (rozhovor s I. Machkovu Kučerovou), o tanci hormonů (T. Kovaříková), o tom, že přechod může být pro ženu cestou k sobě samé (M. Vopičková), o semináři zaměřeném na odhalování porodní dynamiky (K. Karmažinová) i o roli duly při porodu (M. Taufer Wernerová, T. Zounová).
O svůj moudrý pohled na svět mužů a žen se s námi v titulním rozhovoru podělila naše autorka Naďa Pažoutová, Iva Lhotská poradí, jak se zbavit kvasinek a plísní, o tom, jak cvičit, když jsme unaveni, píše MUDr. Eleková. Bylinkou měsíce je rakytník řešetlákový, který je také významný pro péči o ženské tělo. Duchovní pohled na ženské zdraví přináší další díl seriálu o duchovním sebeléčení a je tu i seriál praktických sezonních rad Nejlepší je domácí.. .Je toho mnoho, co nabízí nové číslo Meduňky, tak si udělejte čas – a pusťe se do čtení. Ať se vám líbí a je vám k užitku!

Vaše redakce

Koupit Meduňku