Placená inzerce

Tarani a jak to všechno začalo…

Detoxikační systém pro naši dobu vycházející z ajurvédské medicíny

Tarani dlouholetá tradice a zkušenosti
Tento příběh začal roku 1997, kdy Ritta Oprchalová začínala studovat vše o ajurvédské medicíně a jako první začala spolu s přítelem přivážet ajurvédské produkty přímo z Indie do ČR a SR. Začátky byly krušné, než jsme pochopili, co evropský trh požaduje a jak chápe celostní medicínu, zmiňuje se Ritta. Dnes již 26 let vyrábějí vlastní ajurvédské terapeutické produkty pod svou značkou Tarani pro zdraví a krásu, které také využívají pro své detoxikační a regenerační terapie, kterých je více než 80 druhů. Tyto se využívají při rozličných typech onemocnění celého těla a psychiky. Více než 15 let se věnují cíleným detoxikacím a očistným technikám. Do jejich lázní v Kroměříži jezdí pro pomoc nároční klienti s chronickými zdravotními problémy nejen z celé České republiky, ale i ze zahraničí.

Originalita a výjimečnost
Od prvopočátku dbáme na používání výhradně bylinných koncentrátů a nejlepších ajurvédských olejů, esencí a bylinných past. Tarani jsou terapeutické produkty nabité energií a zdravím. Vyrábíme je ve střední oblasti Himalájí v čisté ekologické krajině, kde tradicí je dlouhověkost. Naše produkty jsou herbální formule, které mají výrazný účinek na zdraví a krásu. Při správném nanesení se vstřebávají do dvaceti minut do krevního řečiště, kde mohou působit na buněčné úrovni. Nabízíme komplexní řešení na vše…

Detoxikace a zdraví
Základním pilířem zdraví je funkční přirozený detoxikační proces v těle. Měl by fungovat automaticky, nepřetržitě, každý den. Je to takzvaná kontrola mezi příjmem a výdejem látek v organismu. Nepřetržitě se naše tělo musí umět vypořádat s jedovatými látkami – toxickými zplodinami, které vznikají při buněčném metabolismu, trávení a dalších fyziologických procesech.
Problém nastává, pokud příjem a výdej látek není harmonický a pravidelný. Tělo ztrácí své přirozené detoxikační schopnosti a v těle se začínají hromadit odpadní látky (toxiny).
Podpořte v těle samoozdravné procesy, které vás osvobodí od vleklých a zastaralých zátěží způsobující ztrátu vitality, chronická zdravotní onemocnění a stárnutí!

Tarani detoxikační lázně – Naše techniky nikde jinde nenajdete!
V lázních se specializujeme na marmové terapie, což jsou detoxikační a regenerační techniky používané po staletí v tradiční ajurvédské medicíně. Zastáváme názor, že žádný přístroj ještě nikdy nedokázal překonat dokonalou práci rukou a jsme přesvědčeni o nadprůměrnosti detoxikačních a regeneračních ručních masážních technik, skloubených s precizností Tarani produktů a jejich receptur, které jsou nenapodobitelné. Obnoví a nastartují v těle samoléčebné schopnosti a hospodaření s životodárnou energií. Náš koncept péče je výjimečný tím, že o naše klienty se staráme celostně a po celou dobu detoxikace, která může trvat i několik měsíců. Zkušený terapeut dokáže komunikovat s tělem prostřednictvím citlivých bodů (marem). Podle pulzů v těle rozpozná, který orgán, tkáň je v zánětu, je oslabený, nebo degeneruje. Po tuto dobu se o ně stará celý tým lázní. Mají nastavenou pravidelnou docházku do našich lázní na rozličné typy terapií, dále se jim nastavuje vždy individuální domácí péče v podobě aplikování Tarani produktů, kterou zvládají v pohodlí domova, a také speciální úprava stravy, kterou měníme na výživnou, dle daného zdravotního problému, psychiky a zatížení. A v neposlední řadě nastavujeme každému na míru několik druhů silných ajurvédských bylinných koncentrátů v kapslích k vnitřnímu užití. Nastavují se komplexně i pro více různých typů onemocnění najednou.  

Tam, kde ostatní končí, my začínáme…

Ritta Oprchalová, zakladatelka Tarani.

Koupit Meduňku