Knihovnička Meduňky,  Meduňka,  Pro inspiraci

Z Meduňkové knihovničky: AKTIVUJTE SVÉ TŘETÍ OKO…

radí ve své nejnovější knize MUDr. Monika Sičová, a také v knize vysvětluje, co tím můžeme získat a jak na tom pracovat. Kniha je skvělou inspirací i praktickým průvodcem pro všechny ženy (samozřejmě i pro muže), které na sobě chtějí pracovat a rozvíjet se. Díky této knize poznáte svět intuice, předvídání, vnímání myšlenek jiných lidí i dalších schopností, které sice latentně máme, ale je třeba je vědomě rozvíjet.
Pokud vás toto téma zajímá, neváhejte se ponořit do knihy, která vás příjemně překvapí svou naprostou srozumitelností, a zároveň velkou fundovaností autorky, která se tomuto tématu věnuje už řadu let. Koukněte na www.obchodmedunka.cz

Vybraná ukázka z knihy…
Telepatie vám pomůže lépe zvládnout sociální interakci
Pomocí telepatie můžete nejen vysílat své myšlenkové zprávy k ostatním lidem, můžete také zjistit, co si ostatní lidé myslí. I začátečníci, jejichž Třetí oko se teprve probouzí, jsou schopni odhalit emoce a pocity ostatních lidí. Pokud se v sociálním styku cítíte nejistí, schopnost odhalit co si lidé skutečně myslí, vám velmi pomůže. Možná jsou navenek drsní a hrubí, ale ve skutečnosti vás mají rádi. Nebo naopak, za maskou medových slov se může skrývat nečestný úmysl. Schopnost snadno odhalit, že vám váš partner například během obchodního jednání lže, může znamenat velkou pomoc a ochránit vás před špatnými rozhodnutími a finančními ztrátami. I v běžném životě se někdo může snažit s vámi manipulovat, aby zneužil vaší nevědomosti ve svůj prospěch. Schopnost číst jeho myšlenky vám pomůže se takovým situacím zdaleka vyhnout a poznat, kdo jsou vaši skuteční přátelé.
Telepatie je schopnost vnímat myšlenky druhých bytostí, tedy nejen lidí. Telepaticky se můžeme dorozumět se zvířaty, rostlinami či krystaly, ale i s energetickými bytostmi z vyšších rovin existence. Můžeme tak získávat informace, které jsou jiným způsobem nedostupné. Telepatickým spojením s vyššími duchovními bytostmi můžete získat informace z těchto astrálních světů, které vám pomohou zjistit, jak se správně rozhodnout, která z možností povede ke správnému cíli. Jakmile získáte schopnost používat vaše Třetí oko, budete například také schopni se duchovně propojit se stromem či krystalem a čerpat jejich energii. Dokážete se také napojit na jejich vzpomínky a získat tak vize událostí z dávné minulosti, kterých byl například tisíc let starý strom svědkem.

Vidění aury
Pravděpodobně víte, že každého z nás, dokonce každou živou bytost včetně rostlin, obklopuje energetické pole, zvané aura. Tato aura je projevem našeho astrálního a duchovního těla, založeného na vyšších vibracích, které není možné vnímat našimi běžnými smysly. Aura má různé barvy a vlastnosti. Je to obrovská energie která z nás vyzařuje. Tak jako magnetické siločáry obklopují magnet, tak i aura je projevem životních aspektů v energetickém poli. V auře jsou přítomny veškeré emoce, myšlenky, představy, zkušenosti i záměry, které člověk má. Pokud vaše tělo trpí, něco vás bolí nebo jste nemocní, ve vaší auře se to okamžitě projeví. Lidé, kteří jsou schopni vnímat svět pomocí duchovního zraku sídlícího ve Třetím oku, vidí také auru kolem lidí, zvířat i rostlin. Aura může mít různé tvary a barvy. Vitální, energičtí a odpočatí mají auru silnou a velkou, lidé unavení či nemocní naopak slabou a nezřetelnou.

Astrální cestování
Schopnosti Třetího oka vám mohou umožnit plně ovládat nejen vaše fyzické tělo, ale také jeho astrální verzi, tvořenou čistou energií vibrující na mnohem vyšších frekvencích, než naše běžné tělo. Toto astrální tělo je na své fyzické verzi nezávislé a není omezeno běžnými zákonitostmi materiálního světa. Jakmile získáte schopnost ovládat své astrální tělo, budete moci jeho prostřednictvím cestovat kamkoli budete chtít. Přestože vaše astrální tělo je nehmotné, nemůže tudíž na místě, kam cestujete, provádět žádné fyzické interakce, budete moci sledovat, co se na místě děje, jako byste tam sami byli.

Vize minulých životů
Přestože lidské tělo, alespoň to fyzické, je ze své podstaty pomíjivé, vaše duchovní, astrální tělo je věčné. Je totiž tvořeno čistou energií, která, jak si jistě pamatujete z hodin fyziky, je nezničitelná. Jelikož však lidé, vnímající svět okolo sebe pouze běžnými smysly, nedokážou se svým astrálním tělem navázat kontakt, to, co jsme prožili během dlouhé řady vašich minulých životů, si nepamatujeme. Občas se sice některý, většinou negativní zážitek z minulého života projeví například nějakou fobií, (například člověk, který zemřel na popáleniny či uhořel, může v příštím životě trpět pyrofobií, strachem z ohně) ale jinak jsou pro většinu lidí veškeré zkušenosti zážitky z minulých životů navždy ztraceny.

Třetí oko nám však umožní s naším energetickým tělem navázat kontakt. Lidé, jejichž šestá čakra je aktivní a napojená, dokáží získat přístup ke vzpomínkám na své minulé inkarnace, dokážou odhalit, jakých chyb se minulém životě dopustili, jaké to pro ně mělo následky a co mají dělat v současnosti, aby se podobných situací vyvarovali. Je totiž prokázáno, že lidé dělají stále stejné chyby, aniž by se z nich dokázali poučit. Pohledem do svých minulých životů mohou zjistit, že podobnou situaci již v minulosti zažili, a konkrétní způsob jejího řešení nevedl právě k dobrému výsledku. Díky těmto informacím mohou své chování změnit, a tento konflikt, který je často provází i několik životů po sobě, konečně vyřešit. Podobným způsobem se lidé dokážou poměrně snadno zbavit svých fobií či závislostí, které je v současnosti trápí.

Třetí oko a zdraví
Probuzené Třetí oko vám kromě jasnozřivosti a intuice přinese i vnitřní zrak, kterým můžete lépe vnímat vaše tělo a jeho pocity. Vaše tělo k vám vysílá v dostatečném předstihu varovné signály, pokud je něco špatně. Bohužel, většina lidí, kteří nedisponují vnitřním zrakem, tyto signály nedokáže vnímat. Ignorují jemné zprávy a drobné signály svého těla, které se je snaží varovat, že je něco v nepořádku. Až jsou však signály natolik silné, že je rozeznají i lidé bez vnitřního zraku, je většinou nemoc již natolik silná, že je k její léčbě potřeba lékařské pomoci a zázraků moderní medicíny. Pokud se však naučíte využívat svůj vnitřní zrak, začnete lépe vnímat signály, které k vám vaše tělo vysílá. Snadno tak poznáte, kdy přesně si potřebujete odpočinout, vyhledat lékařskou pomoc nebo změnit svůj životní styl.

Koupit Meduňku