Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: únor 2023

Bolesti břicha i další obtíže…


Dobrý den, obracím se na vás pro radu o pomoc.

Jsem šest měsíců po císařském řezu, vše se mi dobře zahojilo. Před dvěma měsíci jsem měla zánět močových cest, užívala jsem lichořeřišnici i antibiotika, došlo k mírnému zlepšení, ale objevily se mi bolesti celého břicha, střídavě průjmy/zácpy a otoky rukou; myslím, že po jídle.Měla jsem psychicky náročnou a vyčerpávající práci, ale vždy jsem ji zvládala a bavila mě.Dlouhodobě mě bolí klouby a záda (více jak pět let), ale teď se za poslední měsíc bolesti hodně zhoršily. Jakékoliv přípravky jsem užívala na klouby, bolesti neustoupily. Veškerá lékařská vyšetření nevysvětlila ani bolesti kloubů ani bolesti břicha.Asi před deseti lety jsem měla zánět ledvin a opakovaně záněty močových cest. Léčila jsem je přírodními prostředky i jsem opakovaně užívala antibiotika. Zhruba pět let mám také bolesti v podbřišku. Menstruaci jsem mívala nepravidelnou a bolesti se po ní vždy zhoršily (před menstruací ne). Bolesti téměř zmizely v létě, možná díky dovolené a klidu. V těhotenství jsem bolesti neměla vůbec. Prodělala jsem dvakrát covid, po druhé to bylo hrozné, měla jsem neustupující velké horečky, trápila mě neskutečná únava, bolesti hlavy a kloubů. Trvalo to celý měsíc a pak začalo pozvolna přicházet zlepšování.Svou dceru už nekojím, nejvíce mě nyní trápí ty bolesti břicha. Kdyby s tím šlo něco udělat, budu moc ráda.Předem velice děkuji za pomoc a radu, co užívat.

Kateřina

Dobrý den, Kateřino, děkuji za dotaz. Vaše potíže rozdělíme na dvě části. Obě jsou spolu propojené a vzájemně se negativně ovlivňují, ale nemůžeme spustit detoxikační proces v celém organizmu naráz. To by mohlo zahltit urogenitální systém, kam patří i ledviny a vy byste se necítila dobře. Nejprve budeme řešit potíže, které vás trápí teď aktuálně, aby se vám co nejrychleji ulevilo.
Nyní se budeme soustředit na problémy s trávením a bolestmi břicha. Je potřeba organismus také celkově zklidnit a uvolnit. K tomu bychom použili Joalis Relaxon®, to je informační přípravek, který harmonizuje a uvolňuje organizmus. Pomůže zklidnit, zrelaxovat celé tělo i hlavu.

Přípravek Joalis Deuron® je zaměřen na ledviny, močové a gynekologické cesty. Jedná se o komplexní přípravek, který se postará o odvod toxinů z celého urogenitálního systému a „otevře“ toxinům cestu z těla ven.

Tyto dva přípravky začněte užívat 2x denně po 10 kapkách. Hlídejte si pitný režim, který proces vylučování podpoří a usnadní odvod nežádoucích toxinů.


Po týdnu přidejte Joalis Hepar – ten je zaměřený na oblast jater, žlučových cest, žlučníku a také slinivky. Jedná se také o komplex. Abychom dosáhli pozvolné detoxikace bez výrazných detoxikačních projevů, užívejte ho týden pouze ráno – 10 kapek a pokračujte 2x denně po 10 kapkách. Zároveň přidáme Joalis ColiDren®, ten nám zaměří pozornost imunity do střev a postupně uvolní a odvede infekční ložiska, jednu z příčin chronických bolestí a potíží se střevy. Ten začněte užívat týden pouze večer 10 kapek a poté také 2x denně 10 kapek. Stále dbejte na pitný režim.Do 2–3 týdnů byste měla zaznamenat výrazné zlepšení a ustoupení obtíží, přesto kúru doužívejte.
Po vybrání této kúry buď znovu napište anebo si najděte terapeuta ve svém okolí, který pomocí Salvie, přesně nastaví pokračovací kúru, která povede k odstranění dlouholetých potíží.
Bude třeba zkontrolovat nervové systémy, které často napodobují bolesti orgánů či kloubů a také zkontrolovat jednotlivé regiony lymfatického systému a v neposlední řadě hormonální systém včetně nadledvin. Ty také často hrají roli v bolestech pohybového systému a vyčerpanosti.


Přeji dobré zdraví vám i miminku.
Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku