Alternativní medicína,  Léčitelství,  Meduňka,  Péče o tělo,  Pro inspiraci,  Zdraví

PŘIVÍTEJTE S NÁMI LISTOPADOVÉ ČÍSLO MEDUŇKY!

Měsíc se sešel s měsícem a na pulty novinových stánků či různých obchodů míří nové číslo Meduňky s číslem 11/ 2022, které právě vyšlo. Je tady pro vás, celý náš tým na něm usilovně pracoval a všichni si přejeme, aby se vám listopadová Meduňka líbila a aby pro vás byla užitečná.
Postupně budeme představovat ukázky z některých důležitých článků, ale pokud si Meduňku koupíte a v klidu přečtete – rozhodně neprohloupíte. Najdete v ní totiž spoustu užitečných informací a inspiraci pro každodenní život i pro podporu zdraví.
Hlavní téma tohoto čísla zní: Obouváme zdravé nohy. A naši autoři se do svých článků opravdu „obuli“ – napsali skvělé příspěvky, v nichž poradí s mnoha problémy, které v souvislosti s nohama a s obuví běžně řešíme – anebo neřešíme, a proto máme potíže. Do tématu přispěli fyzioterapeut Pavel Kloud (článek Péče o dolní končetiny se vyplatí), fyzioterapeutka Natálie Kašpárková (Bosá nebo obutá?), trenér běhu Miloš Škorpil (Běh pro pohodu těla i duše), bylinkářka a vývarnice s krásným jménem Magdaléna Dobromila Staňková (Bylinky pro péči o nohy) a pohybová specialistka se zaměřením na funkční dech a pánevní dno Jolana Novotná (Pánevní dno žije v nohou) . Autoři jsou odborníci ve svém oboru a jejich pohled na dané téma vám jistě rozšíří obzory.
V titulním rozhovoru si tentokrát povídáme s Věrou Šimonovou a léčivé síle příběhů a jejím využití v praxi. Věra s příběhy pracuje mnoho let a její zkušenosti v tomto směru jsou velmi inspirativní.
A víte, co je storytelling?
Více se dozvíte v článku a jen prozradíme, že jde o prastaré umění vyprávět…
Duchovní léčitelku a autorku sedmi duchovních knih Jožku Wenkeovou a její neobyčejný životní příběh jsme v Meduňce představovali už dvakrát, vysvětlili jsme také podstatu duchovního léčení. V tomto čísle Meduňky přinášíme rozsáhlý článek o projektu energetických lázní, jejichž výstavbu paní Jožka iniciovala a realizuje ji se svými spolupracovníky. Lázně jsou určeny k tomu, aby se v nich lidé posouvali vibračně výše – tedy uzdravovali na těle i na duši, ale je třeba absolvovat důležitou a dlouhodobou přípravu – jak se dozvíte v článku nazvaném Víc než jen krásná zahrada.
MUDr. Ludmila Eleková pokračuje ve svém seriálu o metabolismu, tentokrát na téma „co s tím vším dělat“.
V rubrice Zdraví podle kalendáře se dozvíme, jak pečovat o orgány přináležející k listopadu (autorka Ing. Hana Smejtková), jak využít sílu bylin ukrytou na zimu do kořenů radí Ing. Markéta Vopičková, pohled astrologie na téma „chodidla, nohy a chůze“ představuje ve své rubrice Ing. Zdeněk Bohuslav. Jsou tu i další seriály (MUDr. P. Špatenka, Milena Králová, Jiří Mazánek), tipy Gábiny Filippi…
Nezdá se vám, milí přítelé, že je to opravdu dost a dost zajímavého čtení? Tak si Meduňku kupte nebo objednejte – máme i eletronickou verzi na adrese emedunka.cz – a ať se vám dobře čte a ať vám líbí!

Koupit Meduňku