Placená inzerce,  Pozvánky

Festival ZDRAVÍ & DUŠE, 3.-4. září, Ostrava

Zažijte 2 dny plné zdraví, alternativy a esoteriky na festivalu Zdraví & Duše na Černé louce v Ostravě.

Festival Zdraví & Duše proběhne na Černé louce 3.–4.9. 2021 od 10:00-18:00hod a nabídne 2 dny plné zdraví, alternativy a esoteriky. Přijďte načerpat energii a dozvědět se více o novinkách ve zdravém životním stylu. Setkáte se s osobnostmi a zástupci firem z alternativní sféry.

„Jsem ráda, že můžeme opět po dvou letech na Černé louce uspořádat festival Zdraví a Duše a návštěvníkům tak opět nabídnout možnost osobního setkání s vystavujícími. Velmi mě těší, že přijali naše pozvání známé osobnosti, se kterými se můžete setkat na zajímavých přednáškách. Mnohé návštěvníky jistě potěší, že přijede pan Arnošt Vašíček. Souběžně proběhne Veletrh medu Včela!!!, který svým sortimentem festival Zdraví & Duše krásně doplní.“ Dodává jedním dechem Zuzana Boháčová, manažerka festivalu Zdraví & Duše.

Koncepci festivalu letos doplní umístění energetických pyramid jak ve výstavní hale, tak venku a také instalace energetických obrazů. U více než 50 firem z České republiky a zahraničí nakoupíte si produkty pro zdravý životní styl, léčivé minerální kameny, orgonity, šperky, bylinky, bio kosmetiku i alternativně zaměřeně literatury. Pro ty z vás, kteří vyhledáváte klid a pohodu bude připravena široká nabídka relaxačních a meditačních předmětů, čakrové i andělské svíce, oleje i feng shui předměty. Patříte mezi ty, kteří chtějí znát odpovědi? Zajímá Vás budoucnost nebo které rozhodnutí bude pro Vás to nejlepší? Pak vás zaujme nabídka výkladů tarotových karet a chiromantie.  Na své si přijdou také milovníci raw a vegan stravy. 

Doprovodný program přinese po oba dny od 11:00 do 17:00 přednášky zaměřené na alternativní medicínu, záhadologii a ájurvédu.

Přijďte načerpat energii na festival Zdraví & Duše. Těšíme se na Vás.

Vstupné: (na akci platí Černá karta 2021)
110 Kč plné
60 Kč děti 6-15 let, studenti 16-26, senioři nad 63 let, TP, ZTP, ZTP/P
Zdarma děti do 5 let včetně, doprovod ZTP/P.
Vstupenky je už možné zakoupit online v předprodeji prostřednictvím webových stránek www.zdravi-duse.cz nebo osobně na infocentrech OstravaInfo v Ostravě.

Více informací o akci www.zdravi-duse.cz a na FB události Zdraví & Duše 2021.

Koupit Meduňku