Pozvánky

Rok zdraví s Meduňkou – Zdravý mozek pro celý život, 3. 3. 2020

Březnová přednáška z cyklu Rok zdraví s Meduňkou proběhne v úterý 3. 3. od 17 do 20 hod. s MUDr. Ludmilou Elekovou v Galerii Cesty ke světlu

Téma přednášky: Zdravý mozek pro celý život

Nemoci postihující mozek se objevují ve znepokojujícím množství, od malých dětí až po seniory. Ztráta mentálních schopností oprávněně děsí mnoho stárnoucích lidí, ale také jejich rodiny. Nikdo tak nechce skončit, a proto je třeba začít se o sebe starat o mnoho let dříve, než vypuknou první příznaky. Vysvětlíme si, že opatření, která vedou ke zdraví mozku,  jsou vlastně velmi jednoduchá, avšak bohužel velmi zanedbávaná.

Další přednášky:

MUDr. Ludmila Eleková

7. 4. 2020 – Jak co nejlépe zestárnout

Ing. Yvona Švecová

12. 5. 2020 – Hormonální jóga pro ženy, pro muže a diabetiky
9. 6. 2020 – Zdravé oči aneb jak se zbavit brýlí

Vážení a milí čtenáři,

přestože cyklus meduňkovských přednášek, které jsme pro vás nově připravili, začal již v září, stále je možnost zúčastnit se jednotlivých setkání podle dalšího programu. Vystoupí v něm naši autoři a společně probereme důležitá a aktuální témata související se zdravím těla i duše. Součástí je také prostor pro dotazy.

Atmosféra večerů je umocněna výjimečným prostředím Křišťálové pyramidy v Galerii Cesty ke světlu Zdeňka Hajného, Zakouřilova 955/9, Praha 4-Chodov. Tříhodinový program se koná vždy jedno úterý v měsíci od 17 do 20 hod.

Vstupné na jednotlivé akce je 250 Kč s platbou na místě. Nápoje (čaj, káva, voda) jsou k dispozici za dobrovolný příspěvek.

Přihlášení předem a informace: rokzdravi@mojemedunka.cz

Srdečně vás zveme!

Koupit Meduňku