Pozvánky,  Zdraví

Rok zdraví s Meduňkou – Léčení traumat a rodové linie, 4. 2. 2020

Další přednáška z cyklu Rok zdraví s Meduňkou je věnována Léčení traumat a rodové linie.

V úterý 4. 2. 2020 od 17 do 20 hodin si o tom budeme povídat s lektorkou Juditou Katonou Peschlovou, akreditovanou psychoterapeutkou v psychodynamické psychoterapii. Také je certifikovanou lektorkou rodinných konstelací a certifikovanou terapeutkou andělské terapie. Má za sebou víc jak patnáctiletou psychoterapeutickou praxi a více než 2 000 terapeutických sezení s klienty. Těšíme se na vás!

Další přednášky:

MUDr. Ludmila Eleková

3. 3. 2020 – Zdravý mozek po celý život

7. 4. 2020 – Jak co nejlépe zestárnout

Ing. Yvona Švecová

12. 5. 2020 – Hormonální jóga pro ženy, pro muže a diabetiky
9. 6. 2020 – Zdravé oči aneb jak se zbavit brýlí

Vážení a milí čtenáři,

přestože cyklus meduňkovských přednášek, které jsme pro vás nově připravili, začal již v září, stále je možnost zúčastnit se jednotlivých setkání podle dalšího programu. Vystoupí v něm naši autoři a společně probereme důležitá a aktuální témata související se zdravím těla i duše. Součástí je také prostor pro dotazy.

Atmosféra večerů je umocněna výjimečným prostředím Křišťálové pyramidy v Galerii Cesty ke světlu Zdeňka Hajného, Zakouřilova 955/9, Praha 4-Chodov. Tříhodinový program se koná vždy jedno úterý v měsíci od 17 do 20 hod.

Vstupné na jednotlivé akce je 250 Kč s platbou na místě. Nápoje (čaj, káva, voda) jsou k dispozici za dobrovolný příspěvek.

Přihlášení předem a informace: rokzdravi@mojemedunka.cz

Srdečně vás zveme!

Koupit Meduňku