Pozvánky

Prevence civilizačních chorob, naturopatická konference 12. 10. v Praze

Podle statistik Světové zdravotnické organizace (WHO) chybí ve světě 25 miliónů lékařů. Ačkoli v první polovině 21. století žijeme déle, chronické nemoci a bolesti nás trápí více než kdy jindy. Konvenční medicína přiznává své limity a civilizační choroby jako diabetes 2. typu, kardiovaskulární choroby či alergie dosahují epidemických rozměrů.

Naturopatická profese využívající mnoho osvědčených a vědecky podložených terapií a metod, včetně západní fytoterapie a klinické nutriční medicíny a pracuje v konceptu tzv. „péče udržitelného zdraví“ (z ang. sustainable healthcare). Tento celostní přístup ke zdraví, zahrnující veškeré aspekty člověka, tak účinně cílí na prevenci vzniku nerovnováhy v organismu, která následně může vést ke vzniku onemocnění.

Česká naturopatická společnost se v oficiální spolupráci se Světovou naturopatickou federací (WNF) a Světovou zdravotnickou organizací (WHO) podílí na celosvětové iniciativě Prevence vzniku civilizačních chorob (NCD).

Připojte se k nám a přijďte si poslechnout světově známé odborníky, horké novinky ve výzkumu na poli výživy a přírodní medicíny a dozvědět se jak se efektivně vyhnout epidemii civilizačních nemocí.

 

Konference se koná 12. 10. 2019
9:00 – 18:00

Hotel NH Prague City, Mozartova 261/1, Praha 5

 

Vstupenky a více informací o programu najdete na webových stránkách naturopatickakonference.cz

Koupit Meduňku