Ezoterika, Magie

Horoskop na únor 2019

Milí čtenáři, je tu první únorový den a s ním i oblíbený horoskop od našeho spolupracovníka Pavla Hanzala. Díky němu  se vám možná podaří lépe využit příležitostí, které nabízí nový měsíc, i snáze se vyhnout případným nástrahám… Přejeme šťastný vstup do nového roku! 

Beran
První polovina měsíce bude velmi dynamická. Snažte se svoje reakce ukočírovat, jinak vás čekají konflikty a ukvapené činy. Konec února vás vyzve k větší stabilitě, ale neměli byste si to splést s tvrdou neústupností.
Rada: Rozvíjejte soucit a empatii.

Býk
V průběhu prvních dvou dekád se můžete naučit, že modernizace a inovace dokážou v životě někdy prospět. Jestliže potřebujete něco dotáhnout do konce a prosadit se, vyčkejte na poslední dekádu. Konec měsíce je vhodný i pro materiální záležitosti všeho druhu.
Rada: Každý den meditujte.

Blíženci
Vše důležité si zkuste vyřešit počátkem února, kdy budete oplývat nápaditostí a originalitou. Po zbytek únorových dní se můžete více věnovat duchovnímu rozvoji. Jen je nutné si dát pozor na iluze, přetvářku a faleš.
Rada: Buďte upřímní k sobě i druhým.

Rak
Únor bude poměrně různorodý měsíc, jenž vám přinese nabídku dobrého i problematického. Dobré energie podpoří mystiku, umění, péči o druhé a v poslední dekádě i praktický život. Zkoušky se spojují zejména s nerozvážností a nečekanými změnami.
Rada: Cvičte jógu.

Lev
V první půlce měsíce se nesnažte odlišit za každou cenu. Mohli byste totiž narazit. V druhé části února se situace zlepší a dostanete nabídku na spojení každodenního a vnitřního života. Zkuste na tom zapracovat.
Rada: Naučte se vnitřní pránajámu.

Panna
První dekáda přinese určité komplikace, ale můžete na ně vyzrát díky bystré a chytré mysli, jakož i solidní komunikaci. Od druhé dekády hrozí větší míra zklamání, zejména kvůli mylným předpokladům. Také pozor na podvody.
Rada: Nebojte se spolehnout na Boha.

Váhy
V únoru příliš nepočítejte s tím, že budete moct plout v klidném středu životního hřiště. Universum od vás bude očekávat rozhodnost a schopnost si na svých rozhodnutích trvat. Pokud to nedokážete, situace k řešení se budou neustále opakovat v náročnějším kontextu.
Rada: Důvěřujte si a současně poproste Universum o pomoc.

Štír
Zadarmo sice nic nedostanete, ale to neznamená, že nemůžete být úspěšní. Pokuste se zkombinovat poctivý přístup, pracovitost a empatii. Jestliže k tomu přidáte ještě pochopení a respekt k vesmírným zákonům, bude to dobré.
Rada: Naučte se afirmace.

Střelec
Únor nabízí velmi dobrý potenciál, který můžete naplnit. Stačí, když se sami přičiníte a Universum vám otevře brány. Aby tomu tak opravdu bylo, je současně potřeba se držet nohama při zemi a nepodléhat „růžovým brýlím“.
Rada: Bez práce nejsou koláče.

Kozoroh
Zejména první polovina měsíce přinese situace, kdy váš konzervativní přístup bude torpédován nečekanými událostmi. Jak se s nimi vypořádáte, takové budou výsledky. Uvědomte si, že vesmír je v pohybu a vždy není možné lpět na tom, co fungovalo dříve.
Rada: Změnám buďte otevření, ale jednejte s rozvahou.

Vodnář
Do poloviny měsíce můžete využít nadšení a mnoho energie, které máte k dispozici. Kam zacílíte, je na vašem rozhodnutí. V druhé části února již buďte více obezřetní, protože se neobejdete bez trpělivosti a pragmatičnosti.
Rada: Modlitba vám pomůže.

Ryby
Jsou před vámi dobré únorové dny, jejichž nabídka se bude den ode dne zvyšovat. Pokud si najdete čas pro všechny sféry života, můžete mnoho záměrů završit úspěchem. Ovšem pamatujte, že méně je někdy více.
Rada: Mějte v souladu rozum, city i ducha.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Koupit Meduňku