Meduňka,  Pro inspiraci

DUBNOVÁ MEDUŇKA JE TADY!

Milí přátelé, s jarem k vám přichází i nové číslo Meduňky. Vybrali jsme pro něj téma, které může být –  jak věříme – užitečné opravdu pro každého: JAK PODPOŘIT SAMOLÉČENÍ TĚLA. Naše tělo má totiž úžasné regenerační schopnosti, a důležité je, abychom je posilovali, podporovali a abychom jim nevhodným životním stylem „nepřekáželi“. V článcích našich autorek a autorů se dozvíte mnoho okamžitě využitelných informací o různých možnostech této podpory i případné nápravy stavu.
Články pro vás připravili MUDr. Jarmila Klímová, Ing. Hana Smejtková, naturopatka Charlotte Matysková, Milena Králová nebo Kryštof Čehovský. Nad tématem uzdravení se zamýšlí také Ivanka Adamcová a podrobný návod na duchovní sebeuzdravování, rozložený do 8 kroků, pro vás připravila Marie Benešová z projektu SanoKunDio.
V titulním rozhovoru se věnujeme fenoménu vysoké citlivosti a vysoce citlivých lidí, na toto téma jsme si povídali s Mgr. Ondřejem Fafejtou, jedním ze zakladatelů Institutu pro vysokou citlivost.
Bylinkou měsíce je ostropestřec mariánský – skvělá bylina působící ozdravně na játra a v seriálu MUDr. Elekové o hormonech jsou tentokrát na řadě další dva důležité hormony – estrogen a progesteron. Článek o velikonočním čase a zvycích tohoto období připravila Markéta Vopičková a o léčivé síle snů si přečtete v článku Taťány Kročkové…
A tím bohatý obsah dubnové Meduňky zdaleka není vyčerpán – jak se můžete sami přesvědčit, když se do Meduňky začtete – pokud dáváte přednost klasické „papírové“ podobě, nové číslo už čeká na obvyklých prodejních místech, číst můžete také na emedunka.cz

Tak si dubnovou Meduňku pěkně užijte a my vám za celou redakci přejeme příjemný začátek jara!                 

Koupit Meduňku