Placená inzerce

Gerhard Klügl – AURACHIRURGIE

„Gerhard Klügl hledá u nemocného zranění, čili traumata z minulých životů, a léčí je. Operuje několik centimetrů nad kůží, rovná obratle, zašívá rány a napíná šlachy; používá při tom skalpely, nůžky, injekční stříkačky. Avšak krev neteče, jelikož je aurachirurg – a tyto zákroky vykonává v auře člověka…“

Kvantové pole je prostor pro léčbu našeho těla. Gerhard Klügl se více než dvacet let zabývá chirurgií aury. Metodou, která ošetřuje tělo v tenké vrstvě aury, v níž energie orgánů, následků i příčin nemocí a zdravotních potíží, sídlí. A právě tady se může udít mnoho zázraků, vyléčit nebo zmírnit zdravotní potíže. Aura chirurgie je pak strhující publikací, která mapuje životní cestu Gerharda Klügla, jeho metody i množství příkladů z praxe, rozhovorů s pacienty, které vám doslova vyvstávají před očima, a jeho vlastní poznatky, k nimž docházel skrze práci s lidmi. Ale najdete tu i čtení o tom, jak energetické pole člověka funguje, co všechno na něj má vliv. Emoce, pocit viny, radost, dobré vibrace z hudby, nebo kolik na něm škody umí napáchat minulá inkarnace nebo hluboce otištěné minulé prožitky? Jak to všechno můžeme vzít do vlastních rukou a napravit alespoň to, co napravit můžeme?

Zákroky prováděné v auře jsou citlivé, byť někdy jsou reakce klientů opravdu bouřlivé, to jsou chvíle, které i čtenáře samotného překvapí! Podivuhodné, zázračné, nevysvětlitelné situace se rodí před očima a stávají se medicínskými zázraky. Přitom jde o různé nápravy a vracení souladu mezi jednotlivé biologické úrovně člověka, vytváření optimálních podmínek pro zdraví. Autor se nebojí výzkumů a historie a jemně vkládá mezi své odstavce právě tyto informace, které nás utvrdí v tom, že aurachirurgie tu má své místo.
Gerhard Klügl neprovádí léčení na dálku, vše se děje při osobním setkání a prací v energetickém těle pacienta. Přičemž vrstva a hloubka zákroku je vždy jiná. Svou techniku učí naturopaty, terapeuty, zdravotní sestry i lékaře klasické medicíny.
Stejně tak tato kniha určitě zaujme každého, kdo:
Má rád léčitelská témata, práci s energií či psychosomatiku
Zajímá ho téma minulých životů, inkarnací nebo chce hlouběji proniknout i do metod Clemense Kubyho
Kniha je doplněna také barevnou fotogalerií a slovníčkem pojmů.

Kontakt: www.anch-books.eu

Koupit Meduňku