Meduňka,  Pro inspiraci

Lednová MEDUŇKA je TADY! A je to jubilejní číslo!!

První číslo Meduňky s letopočtem 2024 právě vychází a je pro vás dostupné na pultech novinových stánků, v obchodech, na benzinových pumpách i na dalších prodejních místech. A také si můžete Meduňku číst na odkaze emedunka.cz A proč jde o jubilejní číslo? Protože úplně první číslo Meduňky vyšlo přesně před 20 lety – v lednu 2004. Jsme tady pro vás už 20 let, milí čtenáři a přátelé, a věříme, že spolu budeme pokračovat i roce, který právě začíná.

Jaké téma jsme vybrali pro první číslo nového roku? Nazvali jsme ho NÁVRAT KE KOŘENŮM A TRADICÍM a opět se můžete těšit na různé úhly pohledu – tak jak je ostatně v Meduňce zvykem. Do tématu přispěli vědkyně prof. Anna Strunecká, specialisté na výživu MUDr. Vlaďka Strnadelová a Jan Zerzán, terapeutka Bachových esencí Mgr. Petra Suchá, koučka a spisovatelka Mgr. Naďa Pažoutová a genealog Vojtěch Kemenny. V titulním rozhovoru jsme se popovídali se známým lékařem MUDr. Lukášem Pollertem, úspěšným sportovcem, a také otcem šesti dětí… Přečtete si také článek MUDr. Rudolfa Zemka o bolestech zad, MUDr. Ludmila Eleková zahájila nový seriál o hormonech článkem o kortizolu – hormonu, bez kterého bychom nemohli žít, jaký bude rok Dřevěného draka – tedy rok 2024 ví Eva Joachimová, jak se na antidepresiva dívá tradiční čínská medicína vysvětluje Eva Zimmelová a jak využít moudrost a inspiraci Tarotu pro rozvoj kreativity i pro chytrou zábavu si přečtete v článku Judity Peschlové. A také se věnujeme Meduňčiným dvacátým narozeninám – požádali jsme několik autorů, kteří tehdy před 20 lety „byli u toho“, aby krátce zavzpomínali na začátky vydávání časopisu a aby také Meduňce něco popřáli do dalších let. A k jejich přání se připojilo i několik současných autorů…
V lednové Meduňce je článků na různá témata samozřejmě ještě mnohem více, některé vám postupně na tomto místě v ukázkách představíme, ale nejlepší je si články přečíst „na vlastní oči“ – a tak si jubilejní narozeninovou Meduňku nenechte ujít – a my vám přejeme příjemné čtení!

Váš (náš) meduňkový tým… -:)

Koupit Meduňku