Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: červen 2023

Bolest kloubů u dětí
Dobrý den, synovi je deset let a potýká se už dva měsíce s opakovanými otoky a bolestmi pravého loktu. Syn hraje několik let hokej, má tedy pravidelnou fyzickou zátěž, ale ta se nijak nezvýšila. Neměl teď ani v minulosti úraz, který by mohl tyto potíže způsobovat. Vždy byl zdravý a tuto zimu byl nemocný pouze 1x a to před čtyřmi měsíci. Napadlo mě, že by to mohlo spolu souviset. V té době bylo i ve třídě hodně dětí nemocných. Nemoc se projevila horečkou, bolestmi hlavy, kloubů i těla, měl pět dní průjem a suchý kašel. Byl také velmi unavený a únava trvala měsíc. Vidím na něm, že po trénincích je teď více unavený než dříve. Jiné klouby neotékají, děje se to jen na pravém lokti a bolí ho i okolí nejen loket. Asi před čtyřmi lety si chvíli také stěžoval na bolesti kloubů, v tu dobu prodělal nějakou nemoc, zřejmě virového původu. Bolest kloubů odezněla spolu s nemocí během dvou týdnů.Velké díky za radu, co s tím.

Dobrý den, vybrala jsem pro tento měsíc dotaz, který se opakuje jak v dotazech, ale také v poradně.
Zhruba od února letošního roku jsem zaznamenala v poradně velký nárůst podobných potíží. Často si klienti stěžují na bolesti zad, stěhovavé bolesti kloubů a také na otoky kloubů, stejně jako váš syn. Vždy je lepší v těchto případech testovat a přístrojem Salvia zjistit příčiny a vhodnou skladbu přípravků. Terapeuta ve svém okolí najdete na stránkách www.joalis.cz, v sekci poradci.
Z praxe vám poradím trojici přípravků, která by měla potíže odstranit. Velmi často se v posledních letech po covidu a virózách chová organizmus nestandardně, a to nejen u dospělých, ale i u dětí. Nejčastěji vytestuji a i synovi bych doporučila přípravek Joalis Imun, zaměřený na očistu imunitního systému spolu v kombinaci s přípravkem Joalis Mediator. Ten je zaměřený na zvýšenou hladinu zánětlivých mediátorů.
Dá se předpokládat, že vzhledem k věku syna nebudou klouby opotřebované, tak jako mohou být u dospělého člověka, stejně tak nebudou zatížené metabolity a dalšími toxiny. Zmíněnou dvojici doplňte o přípravek Joalis Conectid®, který je zaměřený na pojivovou a vazivovou tkáň. Zatížení těchto tkání se mimo jiné projevuje potížemi, jako má váš syn, tedy bolestmi kloubů, ale i měkkých tkání v okolí kloubů.

Použijte kombinaci:
Joalis Imun – 2x denně 8 kapek
Joalis Mediator – 1x denně ráno 8 kapek
Joalis Conectid® – 1x denně večer 8 kapek
Ať je syn užívá dva měsíce, poté přípravky uschovejte a v případě jakékoli virózy či jiného onemocnění, stejným způsobem použijte, tím předejdete znovuobjevení potíží. Při onemocnění stačí užívat tři týdny.

Pokud se u vás dospělých čtenářů objevují podobné potíže, přidejte ke kúře ještě Joalis Flexiart. Klouby již budou zatížené a dle věku a životního stylu opotřebované. Joalis Flexiart je komplexním přípravkem zaměřeným na kloubní potíže, ať už jsou spojené s mikrobiálními toxiny, ukládáním solí, ale i dalšími typy toxinů, které klouby zatěžují. Používejte FlexiArt s výše uvedenými přípravky, 2x denně 10 kapek.
Přeji brzké zlepšení stavu u syna a ať se daří,
Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku