Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: květen 2023

Mononukleóza
Dobrý den, moje dcera (před měsícem ji bylo 18 let) má infekční mononukleózu, kterou ji diagnostikovali před týdnem. Začalo to velkou únavou, bolestmi v krku a čepy na mandlích, vůbec nemohla čtyři dny polykat, má zvětšené uzliny na krku. Kromě toho ji tlačí vlevo pod žebry. Byla u lékaře na kontrole a ten nás poslal na sono. Tam se zjistilo, že játra i slezina jsou zvětšené. Vím, že je nutná dieta, to si dohledám, ale poradila byste nám, co by pomohlo z Joalisu. Máme s vašimi přípravky velmi dobré zkušenosti, když dcera ještě chodila do školky. Užívala dětskou řadu a nebyla téměř nemocná. Děkuji moc, Alena

Dobrý den,jsme rádi, že máte dobré zkušenosti jako mnoho dalších našich klientů. O infekční mononukleóze se mluví jako o nemoci studentů nebo nemoci z líbání. Jde o virové onemocnění, způsobuje jej EBV – Epstain Barr virus. Projevy se podobá streptokokové angíně – bolest v krku, zvětšené uzliny, horečka.
Protože se jedná o virovou infekci, léčba antibiotiky nezabírá. V této době má mnoho náctiletých sníženou imunitu, proto je dlouhodobě vhodné se nepřetěžovat a hlavně dodržovat dietní opatření, která často v tomto věku nemusí být příjemná.U tohoto onemocnění doporučuji dlouhodobou detoxikaci, alespoň šest měsíců. Jednotlivé kúry užívejte po sobě, dejte si mezi nimi třeba týden pauzu.

  1. kúra:
    Joalis Lymfatex – lymfatický systém, uzliny – tři dny 1x denně, poté pokračovat 2x denně
    Joalis TonDren – mandle – tři dny 1x denně, pokračovat 2x denně
    Joalis VelienDren – slezina – tři dny 1x denně, pokračovat 2x denně
    Joalis Hepar – játra – tři dny 1x denně, pokračovat 2x denně
    Joalis EBV – speciálka na tento virus (nelze zakoupit na webu, nutno objednat v některém z center informační metody) – tři dny 1x denně, pokračovat 2x denně
    První kúru jsem volila pro zmírnění symptomů a kratšímu projevu akutní fáze.
  1. kúra:
    Joalis Imun – imunitní systém – 2x denně
    Joalis Elemde – mozková kúra v souvislosti s imunitním systémem – 2x denně
    Joalis LiverDren – játra – 2x denně
    Joalis VelienHerb – slezina – 2x denně
    Druhou kúrou pokračujeme na zlepšování stavu jater a sleziny a celkově imunitního systému.
  1. kúra
    Joalis Veliendren – slezina – 1x denně do dobrání
    Joalis Liherb – játra – 1x denně do vybrání
    Joalis Deuron – ledviny, močové cesty – 2x denně
    Joalis Pranon – dýchací systém a srdce – 2x denně
    Třetí kúra věnuje nadále pozornost játrům a slezině, je doplněná o další okruhy pentagramu pro celkovou odolnost organismu.
    Věřím, že se dceři uleví a celkově si posílí imunitní systém. Kdykoli můžete doplnit podle potřeby o emoční preparát – Streson nebo Emoce.
    Hezké dny, Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku