Meduňka

Horoskop na duben 2019

… a je tu opět první den nového měsíce, a s ním obvyklý horoskop od našeho spolupracovníka Pavla Hanzala. Tak se podívejte, co vás čeká –  a dobře vykročte do nového měsíce!

Beran
Silné období, které vám nabízí hodně nadšení a energie. Abyste ho přetavili ve výsledky, je třeba uplatnit více pragmatický a trpělivý přístup. K vašemu okolí se snažte chovat více citlivě a nějaká tolerance by také neuškodila.
Rada: Hlavou zeď neprorazíte.

Býk
Duben bude solidním obdobím. Hlavně v první dekádě se můžete mj. více věnovat mystice nebo umění. Naopak na konci měsíce nepočítejte s velkým klidem. Pocítíte touhu něco ve svém životě změnit a to velmi rychle.
Rada: Cvičte taichi.

Blíženci
Duben může přinést určité zmatky, ale zrovna tak jsou jeho první dvě dekády vhodné pro meditace a napojení na Universum. Jen je nutná upřímnost ve vašem snažení. Ke konci měsíce budete sršet nápady a komunikací.
Rada: Denně meditujte.

Rak
V dubnu bude „střídavě oblačno“. To by vás ale nemělo nijak rozhodit, zejména pokud se opřete o svoje přesvědčení, které má stabilní základy. Poslední dekáda je vhodná ke změnám v oblasti bydlení, ale pokud na tom doma nepanuje shoda, tak situaci neřešte.
Rada: Cvičte jógu.

Lev
První dvě dubnové dekády budou velmi dobré, tak se toho snažte co nejvíce využít. Jedinou komplikací by mohlo být, když byste se pokusili vaše okolí tzv. „válcovat“. Poslední dekáda může přinést problémy, zejména u změn souvisejících s majetkem a financemi.
Rada: Naučte se átmavičáru.

Panna
Existuje riziko, že špatně odhadnete situaci nebo se vás někdo pokusí podvést, což platí hlavně pro první dvě dekády. Jinak pro celý duben je velmi důležité, abyste dobře komunikovali. Vyhýbejte se slovním konfliktům, ale nebojte se být asertivní.
Rada: Vyzkoušejte džňána jógu.

Váhy
V dubnu bude pokračovat výzva z konce března. Tedy se musíte naučit, že někdy je potřeba udělat rázné rozhodnutí, přestože vám to není vlastní nebo nejste o zvolené cestě zcela rozhodnuti. Pokud budete váhat, přijdou nepříjemné zkoušky.
Rada: Modlitba vás podpoří.

Štír
První dekáda vám nabídne téměř vše, proto buďte otevření a Universum vás nasměruje. V druhé dekádě se můžou objevit občasné spory se silnými osobnostmi. Nenechte se vytočit. Na konci měsíce nečiňte ukvapené kroky v materiální oblasti.
Rada: Snažte se udržet vnitřní harmonii.

Střelec
Nejlepším obdobím bude poslední dubnová dekáda, ve které dojde k uvolnění rizika omylů a iluzí. Do té doby se snažte poctivě pracovat a příliš nespoléhejte na svoji fantazii. Sami se pokuste o dochvilnost a férovost.
Rada: Uvědomujte si skutečnost.

Kozoroh
Duben nebude úplně nejklidnějším měsícem, protože se musíte popasovat s různými situacemi, ve kterých se objeví spory a nečekaně rychlé překážky. Možná pochopíte, že někdy je lepší svůj přístup trochu změkčit a pak půjde vše lépe.
Rada: Poproste Universum o pomoc.

Vodnář
Přestože první dvě dekády nebudou zcela bez mráčku, přesto je vhodné většinu důležitých věcí vyřešit právě v těchto dnech. Ke konci měsíce totiž můžete narazit na neústupnost v oblastech, kde toužíte po svobodě a volnosti.
Rada: Cvičte vnější i vnitřní pránajámu.

Ryby
Spoléhání se na štěstí a přílišná povrchnost by se vám nemuseli vyplatit. Problémem může být i komunikace, zejména když nebude míněna vážně a nedokážete z ní vydolovat reálné činy. Pokud ale vše zvládnete, problémy nebudou mít důvod vzniknout.
Rada: Karma jóga vás posune dál.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Koupit Meduňku