Meduňka

Vladimír Kafka a Meduňka

Vzpomínáte si na akademického malíře, duchovního průvodce a „léčitele“ Vladimíra Kafku, s nímž Meduňka otiskla rozhovor v roce 2010 a velký rozhovor také poskytl do knihy naší redaktorky Věry z edice Meduňky s názvem Rok 2012 – šance pro každého? Kromě toho vystoupil na několika besedách pro naše čtenáře a už tenkrát mluvil o tom, co se děje dnes, kdy procházíme přelomovým bodem v dalším vývoji naší civilizace.

Proč se v současnosti hroutí všechny naše dosavadní jistoty i systém fungování? Je to jednoduché. Jako průmyslově vyspělá společnost jsme ztratili spojení se Zdrojem (Vědomím, Stvořitelem), čímž jsme přišli o důležitý kompas. Epidemie, zavádění totalitních praktik, manipulování lidmi strachem, ozbrojené konflikty, enormní nárůst chronických nemocí a zdravotních potíží, přírodní katastrofy, energetická krize, ekonomické problémy a obrovská inflace přicházejí proto, aby nás probudily a abychom toto spojení opět nalezli a spolu s tím znovu objevili i skutečné hodnoty, které se dají shrnout pod pojem Láska. Plujeme na Titanicu a vše se bortí tím víc, čím více se to snažíme udržet a zachránit. Z toho, co se však přesně ještě stane či nestane (jak celá transformace přesně proběhne), není ale předem pevně dáno nic, protože to všichni tvoříme každým svým okamžikem právě teď.

Co je cílem těchto změn a jak si uchovat radost a najít nový smysl života? A jak to všechno souvisí s dnem s datem 21.12.2012 či se starověkým Egyptem? O tom všem se dočtete v nové knize naší redaktorky Věry. Čeká nás skok do Slunce Vědomí, protože to Vladimír Kafka opakoval velmi často. Říkal, že nás čeká nový, zlatý věk, kdy Fénix vstane z popela. Do konce dubna 2023 můžete vznik této knihy podpořit na crowdfundingovém portále hihit.cz a vybrat si za to svou odměnu. Kniha vychází při příležitosti jeho nedožitých šedesátin a ukázky z ní si budete moci přečíst i na našem webu.

Podpořte vznik knihy a vyberte si odměnu!

Koupit Meduňku