Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: říjen 2022

Potíže se zuby
Dobrý den, umí Joalis přípravky pomoci i s problémy se zuby? Chodím už několik měsíců k zubaři a stále mám potíže. Začalo to před půl rokem bolestí jednoho zubu. Po dvou měsících léčení mi zubař zub zadělal. Během dvou dnů se bolesti vrátily a ve zvýšené míře. Po týdnu jsem dostal antibiotika a pak ještě jedny. Bolest zubu vždy na chvíli ustane, ale po dobrání antibiotik se po pár dnech znovu vrátí. Navíc mám zanícené a hodně citlivé dásně, někdy mám problém i rozkousat jídlo. Sestra od vás měla nějaké kapky a pomohly jí, tak to také zkouším.

Prosím o radu, co si zakoupit. Moc děkuji, Karel

Dobrý den,

ano informační přípravky umí pomoci i s těmito potížemi. V praxi mám u svých klientů osvědčenou dvojkombinaci. Klienti už detoxikují, to znamená, že jim postačí kombinace jen dvou přípravků.


Důležitá informace – pokud by přípravky problém nevyřešily, je potřeba zajít k zubnímu lékaři a zub znovu otevřít. Pokud nepomohou opakovaně podávaná antibiotika a ani doporučená kúra, určitě navštivte lékaře. Problém může být hluboko, na vedlejším zubu nebo vám nesedí zubní materiál.


Pohledem čínské medicíny stav zubů ovlivňuje energie ledvin, na dásně má vliv energie sleziny a sníženou protibakteriální imunity ovlivňuje energie plic.I potíže ústní dutiny ať zubů nebo dásní jsou mozaikou různého oslabení, přetížení základních orgánů. U většiny klientů tyto orgány detoxikujeme jako první a proto jim následně stačí kúra pouze ze dvou informačních přípravků.


Je více druhů bakterií, které mohou způsobit potíže v ústní dutině. Např. Bifidobakterie patřící do anaerobních bakterií jsou bakterie trávicího traktu i ústní dutiny. Mohou způsobovat záněty v ústní dutině, podílet se na zubním kazu, jsou podstatnou součástí zubního plaku. Dalším častým typem bakterií je Eikenella, která patří do gramnegativních koků. Běžně se vyskytuje v ústní dutině, střevě a urogenitálním traktu. Způsobuje hnisavé infekce v ústech, bývá součástí zánětů dásní a kořenových kanálků, ale také záněty dutin a středouší.


Minimální doporučená kombinace je: Joalis OroDren – ústní dutina jako celek + Joalis Nobac® – ten je zaměřen na bakterie (zahrnuje veškeré druhy bakterií). Doporučuji vzhledem k opakovanému užívání antibiotik doplnit kúru o přípravek Joalis Imun – napomůže k odstranění reziduí antibiotik a zlepšení imunitního systému.
Pokud míváte, či jste trpěl na níže uvedené obtíže, doplňte také tyto přípravky:
Joalis RespiDren® – respirační potíže, časté bakteriální infekce
Joalis VelienDren® – opakovaně virózy, chutě na sladké, cyklická přemýšlivost, opakovaná rýma
Joalis UrinoDren® – potíže s ledvinami, močovými cestami

Přeji hodně štěstí a brzkou úlevu…
Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku