Meduňka,  Pro inspiraci

Horoskop na březen 2021

Zítra nás čeká první březnový den a s ním je tu i obvyklý horoskop (připravil P. Hanzal). Dobře vykročte do nového měsíce!

Beran
Větší část března se ponese v poměrně pozitivním duchu. V druhé a třetí dekádě měsíce se zaměřte na originální řešení situací. Ke konci měsíce pozor na nepravdy a iluze, ze kterých by mohly přijít rétorické konflikty.
Rada: Vnímejte energie kolem vás.

Býk
Nadále platí, že přílišná zkostnatělost vás může brzdit ve vašem snažení. Zkuste tomu obrousit hrany větším zaměřením na duchovní svět. V poslední březnové dekádě se energie dostanou trochu do větší dynamiky. Využijte toho.
Rada: Pomáhejte bližním.

Blíženci
Co nestihnete v první polovině března, tak ve zbytku měsíce doženete jenom velmi složitě. Právě druhá polovina tohoto období přinese velké riziko nedochvilnosti, nereálných nápadů a plánů, jakož možná i neochotu něco praktického vytvořit.
Rada: Karma jóga vám pomůže.

Rak
V prvních dvou dekádách se můžete realizovat v dobrovolnické a sociální sféře. Také pokračujte v meditačních aktivitách. Březen přinese větší potenciál pro spolupráci, hlavně na mentální úrovni. Na konci měsíce si dejte pozor na sebestředné jednání.
Rada: Rozpouštějte ego.

Lev
Hlavně první dvě březnové dekády vás prověří v ochotě akceptovat, že každý člověk je svobodná a jedinečná bytost. Nejúspěšnějším obdobím se stane poslední dekáda. Právě v ní získáte nové impulsy a další sílu k aktivitám.
Rada: Každý den meditujte.

Panna
Chaosu můžete v prvních dvou fázích března ještě odolávat, ale na konci měsíce byste měli přijmout fakt, že někdy vývoj prostě nemáte pod kontrolou. Zaměřte se spíše na vlastní duši, než na téma peněz a majetku.
Rada: Duch a hmota mají být v rovnováze.

Váhy
Vše, co je jemné, krásné nebo vyvážené, si užívejte v prvních dvou dekádách. Konec března totiž přinese změnu. Budete muset vyvinout mnohem více odhodlání, energie a ochoty se jednoznačně rozhodovat.
Rada: Každý den udělejte někomu druhému radost.

Štír
Zaměřte se hlavně na rozvoj vlastního nitra. Důležité je, abyste nezůstali pouze u snů a představ, ale začali očistu a praxi uvádět do každodenního života. Jedině tak se na vaší duchovní pouti posunete zase o kousek dál.
Rada: Žijte podle principů Universa.

Střelec
Přílišné filozofování by mohlo být v březnu zdrojem deziluze a neúspěchu. Proto se spíše soustřeďte na postupné krůčky, kterými dospějete tam, kam chcete. Dodržujte systém obohacený o moderní přístup.
Rada: Zkuste vědomě vnímat všeobjímající lásku bez podmínek.

Kozoroh
Hlavním cílem pro březen je udržet balanc. Jakýkoliv výkyv by se vám mohl nepříjemně vymstít. V poslední dekádě zbytečně „netlačte na pilu“. Lidem okolo vás projevte úctu, toleranci a dostatečnou míru pochopení.
Rada: Žijte tady a teď.

Vodnář
Jestliže si nebudete narušovat život výboji zaměřenými na zbytečnou potřebu změn v oblasti materiálna, potom může být celý březen pozitivním obdobím. Zapracujte na konzistentních postojích a jednání.
Rada: Trpělivost růže přináší.

Ryby
Pro úspěšný březen bude nejdůležitější, jak dokážete s okolím komunikovat. Snažte se být co nejvíce přátelští a nebojte se projevit aktivní, ale bezproblémový přístup k jednání. Velmi podstatné je, aby vám to šlo takzvaně od srdce.
Rada: Nepolevujte v duchovním úsilí.

Připravil Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Koupit Meduňku