Meduňka

VYCHÁZÍ LEDNOVÁ MEDUŇKA! A PŘINÁŠÍ NADĚJI V SRDCI I ŽIVOTĚ…

potřebuje v tomto čase každý z nás, protože právě končící rok otřásl našimi životy a mnoha našimi jistotami. A právě proto jsme se rozhodli NADĚJI a její síle věnovat hlavní téma lednové Meduňky, KTERÁ PRÁVĚ VYCHÁZÍ, a pěkný slogan Naděje v srdci i v životě je nejen názvem tématu, ale také vlastně zároveň i přáním pro rok 2021.
Milí čtenáři, lednovým číslem roku 2021 otevírá MEDUŇKA další rok, kdy pro vás naše redakce bude připravovat aktuální a fundované informace, inspirativní články, rozhovory se zajímavými osobnostmi, rady, tipy, zajímavosti – prostě vše, co je pro náš časopis typické. A samozřejmě máme pro vás připravena i nové témata… (Mimochodem, víte, kdy vyšlo první číslo našeho časopisu? Bylo to v lednu roku 2004…)
Připravovat časopis je radost, a zároveň mnoho práce. Děláme ji rádi, protože věříme, že se Meduňka vždy dostane ke svým čtenářům.
Zachovejte nám proto přízeň i v roce 2021, čtěte Meduňku, kupujte si ji nebo předplaťe sobě či přátelům, podpořte nás. A Meduňka vás bude podporovat kvalitními informacemi. (Meduňku můžete číst i elektronicky – viz emedunka.cz)
Meduňka je a bude s vámi – buďte s ní…-:) Jako každý měsíc vám i tentokrát každý týden nabídneme ukázku z některého článku z nového čísla Meduňky, ale největší užitek budete z Meduňky mít, když si ji v klidu a celou sami přečtete. Přejeme vám příjemné čtení lednového čísla a dobrý vstup do nového roku!

Vaše redakce

Koupit Meduňku