Meduňka

Horoskop Medunka září 2020

Milí čtenáři, srpen utekl jako voda a je tu začátek září. Co nám přinese? Přečtěte si v horoskopu P. Hanzala a vykročte do nového měsíce pravou nohou…

Beran

Na jednu stranu máte hodně síly a odhodlání, ale to současně znamená i vaši slabost. Hlavním cílem měsíce září by tedy mělo být hledání a nalezení harmonie. A to jak směrem k vašemu okolí, tak ve vašem nitru.
Rada: Každý den meditujte.

Býk

Zřejmě nejlepší bude první dekáda měsíce. Od druhé dekády totiž začnete mít pocit, že byste se měli ukázat a předvést. Na tom není nic špatného za předpokladu, že budete mít vaše touhy pod kontrolou, abyste kvůli nim nepřekročili zákony Universa.
Rada: Sebekázeň vám neuškodí.

Blíženci

Měsíc září bude mít pro znamení Blíženců vzestupnou tendenci. V podstatě stačí, když vyčkáte na poslední dekádu, kdy získáte nejenom na energii, ale i na větší schopnosti diplomacie a dokonce estetického vnímání.
Rada: Cvičte taichi.

Rak

První dekádu měsíce září se soustřeďte hlavně na to, co vám dělá radost. I drobné radosti vás podpoří a díky nim dokážete plnit každodenní povinnosti. Na konci měsíce si dejte pozor na rozhodnost a způsob jednání s lidmi.
Rada: Praktikujte jógu.

Lev

Pro znamení Lva je to v září poměrně jednoduché. První dvě dekády budete mít větší smysl pro detail, ale i pro oblast zdravého životního stylu. Ke konci měsíce zesílí společenské kontakty a také touha po všem krásném.
Rada: Chcete se líbit, to je přirozené. Nezapomínejte ale i na krásu duše.

Panna

Pokračuje silné období, kde máte k dispozici hodně vesmírných sil. Pokud se nenecháte zviklat planými sliby, budete úspěšní. První dvě dekády jsou otevřené zejména oblasti práce a hmatatelných výkonů. Konec září bude spíše přát mezilidským vztahům.
Rada: Afirmace vás posílí.

Váhy

S každým dnem se budete lépe a lépe vypořádávat s nepříjemnostmi, jenž se můžou občas objevit. Nemusíte tomu podléhat, protože hlavně v poslední dekádě vám vesmír pošle hodně pozitivní energie. Je tedy jenom na vás, zda ji transformujete v úspěch.
Rada: Žijte podle zákonů Universa.

Štír

Situace je pro Štíry na první pohled poměrně jednoduchá. Hlavním cílem je vyladění rozporuplných tlaků, které vám komplikují schopnost zaměřit se na váš hlavní cíl. Jestliže si toto ujasníte, bude měsíc září úspěšným obdobím.
Rada: Modlitba vás podpoří.

Střelec

Zejména první dvě dekády nebudou probíhat úplně hladce, jestliže začnete ignorovat pravidelný režim. Nesoustředěnost nebo nepraktické iluze jsou přesně to, čemu je vhodné se vyhnout. Na konci září vám to půjde o dost lépe.
Rada: Královská jóga je pro vás vhodná metoda na duchovní cestě.

Kozoroh

Hned od začátku měsíce zapracujte na způsobu komunikace s okolím. Uvidíte, že hlavně v poslední dekádě to bude přesně oblast, která vám pomůže udržet již dosažených cílů. Když to nezvládnete, může vám to zbytečně znepříjemnit život.
Rada: Rozvíjejte intuici.

Vodnář

Září nepřinese pro znamení Vodnáře nic dramatického. Jediná sféra, ve které byste mohli narazit, je nepředvídatelné nakládání s majetkem. Proto se snažte o kontinuitu a systémovost. Tento přístup neměňte ani kvůli potřebě se zviditelnit.
Rada: Duchovní praktiky potřebují pravidelnost.

Ryby

Úvod měsíce pokračuje energiemi z konce srpna. Postupně se ovšem situace začne měnit a vy získáte více prostoru pro to, co vás baví a těší. Díky tomu můžete dostat do souladu vaše představy a praktický život.
Rada: Četba hodnotných knih vás může motivovat.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Koupit Meduňku