Placená inzerce,  Pozvánky

Léčení barvami – cyklus přednášek a workshopů v Ostravě

Milí přátelé,

srdečně Vás zdravím v roce 2020!
S dovolením touto cestou nabízím to, co je mi nejbližší a s čím mám dlouholetou zkušenost. Vzdělávací semináře a workshopy na téma BARVY. Jsem lektorka a výtvarnice a s barvami pracuji desítky let. To, že harmonizují a léčí stejně jako zvuk, bylinky, kameny, cvičení, meditace… je známo z historie. Barvy ale mají něco navíc. Prostupují všemi zmíněnými oblastmi. Vznikají ve světle, a proto poskytují naší duši energii, kterou nelze ničím jiným nahradit.

Věřím, že pro některé z Vás mohou být tyto informace přínosem. Pokud Vás moje nabídka nezajímá nebo dokonce obtěžuje, omlouvám se, berte ji prosím za bezpředmětnou. Pokud Vás toto téma zajímá, těší mne to a ráda Vás přivítám na některé ze svých akcí.

Nabídka a místo konání: ATELIÉR v divadle J. Myrona v centru Ostravy / viz. příloha
Cyklus přednášek na téma LÉČENÍ BARVAMI – tvoří 4 bloky.
1. Úvod do světa barev – dějiny léčení barvami, barvy a numerologie, barvy a astrologie, význam jednotlivých barev…
2. Barvy a oblékání – barvy, které nosíme nebo odmítáme, barvy, naše přirozené barvy – podle typu osobnosti…
3. Psychologie barev, typy osobnosti, archetypy – pět typů osobnosti, podrobnější rozbor jednotlivých čaker, nerovnováha v čakrách, léčení čaker prostřednictvím výtvarných prostředků , jídlo a barvy, vizualizace, meditace s barvami, vdechování barev, vnímání barev, barvy a čísla data narození…tento sseminář je dvoudenní
4. Barvy v interiéru – optické úpravy prostoru, zmenšení, zvětšení, barevné kombinace, zařizování interiéru podle typu osobnosti…

První z těchto seminářů začíná 7. března v sobotu od 10,00 do 17,00 hodin, poslední blok je v červnu.
Vždy následující den po těchto seminářích se uskuteční tvořivá dílna – první je 8. března od 9,00 do 12,00 hodin. V tomto bloku budeme tvořit barevnou kompozici na plátno 40.40 cm acrylovými barvami a inspirovat se soudobým uměním. Jednotlivé semináře a workshopy na sebe navazují, ale všechny lze absolvovat samostatně a vybrat si jen to, co Vás osloví.

14. března od 13,00 do 15,00 hodin – nabízím povídání o ODSTÍNECH MODRÉ – téma komunikace, sebedůvěry a sebevyjádření na esoterickém festivalu Cesta k harmonii v MěDK Karviná. Komunikace nám přináší potěšení i utrpení. Záleží na tom, zda je zablokovaná, či nikoliv. Není to o inteligenci, ale o tom, jaké jsem si v průběhu života nasbírali zkušenosti, jaké komunikační typy jsme.

24.- 26. dubna Vás srdečně zvu na druhý ročník víkendového semináře ve Stodole v Nových Mlýnech pod názvem
Jak najít svou vnitřní sílu / téma 3. čakry. Žlutá = oheň a modrá = vzduch…

Veškeré informace najdete na mém webu, viz odkaz níže.
https://www.gretasartori.cz/cz/aktuality.html
Pokud Vás některá z mých akcí zaujala, neváhejte a napište. Těším se na Vás!!!

S pozdravem a přání příjemného dne
Mgr. Greta SARTORI, CPC
arteterapie . koučink . barevné poradenství
Tyršova 1712/21, 702 00 Moravská Ostrava
Tel.: + 420 604 388 768 e mail: gretasartoris@seznam.cz

Koupit Meduňku