Ezoterika, Magie

Horoskop na červen 2019

Jako každý měsíc, i v prvním červnovém dni je  pro vás připraven horoskop od našeho spolupracovníka Pavla Hanzala. Přejeme šťastný vstup do nového měsíce!

Beran
Na jednu stranu si chcete a v prvních dvou dekádách i můžete užívat větší volnosti, ale přesto nejste zcela svobodní. Povinnosti, související zejména s rodinou a bydlením, vás doženou. Nejnáročnější to bude ke konci června.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Býk
Celý červen pro vás bude víceméně příznivý a budete mít k dispozici poměrně široké množství variant, jak uspět a čemu se věnovat. Proto by byla škoda si to pokazit v poslední dekádě kvůli iluzím nebo podvodům.
Rada: Cvičte taichi.

Blíženci
Červen pro vás může být solidním obdobím, jestliže nebudete zanedbávat rodinu. Právě na tomto poli totiž od druhé dekády hrozí různé problémy a spory. Zkuste zapojit více empatie a pochopení pro členy rodiny.
Rada: Vyzkoušejte bhakti jógu.

Rak
Tento měsíc pro vás bude důležitým, jelikož od vesmíru získáte hodně energie. Je podstatné, abyste ji nevyplýtvali na zbytečnosti. Snažte se řešit pouze zásadní témata. Abyste byli úspěšní, slaďte myšlení s citovou stránkou osobnosti.
Rada: Denní modlitba pomůže.

Lev
V průběhu prvních dvou červnových dekád se více věnujte přátelům, ale také vzdělávání a získávání informací. Když budete důslední, přinese to mnoho užitku. Ve třetí dekádě se více zaměřte na vaše nitro a vše, co souvisí s domovem.
Rada: Relaxujte v přírodě.

Panna
Během prvních dvou dekád nebude patřit komunikace k vašim nejsilnějším stránkám. Přesto to neznamená, že byste se měli uzavřít do sebe. Právě naopak. Zkuste se z toho něco naučit. Ke konci června vám může pomoci empatie.
Rada: Vyzkoušejte afirmace.

Váhy
Červen bude pro znamení Vah různorodé období, ve kterém toho mnoho zažijete. Každopádně nemá cenu počítat s tím, že nějaké váhání či odklady přinesou něco pozitivního. Závěr měsíce totiž bude o něco náročnější.
Rada: Praktikujte radža jógu.

Štír
Jestliže vyřešíte vnitřní rozpor mezi tím, zda se držet toho, co je zaběhnuté, nebo se posunout dál, prožijete smysluplné dny. V opačném případě se může stát, že se zastavíte a budete se prát s vnitřní nespokojeností.
Rada: Svět není černobílý.

Střelec
Stále hrozí, že podlehnete různým fiktivním přeludům, které nemají reálný základ. Pokud jste se doposud nepoučili. Je nejvyšší čas. Poslední červnová dekáda bude ve všech směrech o něco lepší, než předchozí dny.
Rada: Nespoléhejte se na ego.

Kozoroh
Vyvarujte se toho, abyste neprojevovali lásku vašim bližním. To je klíčová věc, která ovlivní celý červen. Přestože tato vlastnost není znamení Kozoroha úplně vlastní, je potřeba ji rozvíjet. Diskuse veďte věcným a klidným způsobem.
Rada: Občas je nutné udělat kompromis.

Vodnář
Červen nepřinese Vodnářům nic dramatického, přesto je vhodné myslet na doporučení z předchozího měsíce. Tedy i nyní se věnujte tomu, co je potřeba. Materiální svět je součástí života, tak by byla chyba toto téma podcenit.
Rada: Pravidelně meditujte.

Ryby
Rybám se v červnu vyplatí důslednost a vytrvalost. Příliš povrchnosti a nedotahování věcí do konce vám nepřinese očekávaný výsledek. Následkem by mohla být nejenom ztráta motivace, ale i následné řešení problémů.
Rada: I při každodenní práci lze žít v Bohu.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Koupit Meduňku