Meduňka

Březnová Meduňka právě vychází!

Právě vychází březnové číslo Meduňky a čeká na vás na stáncích PNS i ve vybraných prodejnách.
V titulním rozsáhlém rozhovoru hovoří mladý lékař MUDr. Jan Vojáček o renesanci současné medicíny i o nutnosti změny postojů ke zdraví.  
Hlavní téma je věnováno imunitě, která je základem zdraví. Prof. A. Strunecká ve svém článku vysvětluje základní pojmy a procesy, důležité pro funkci imunitního systému a způsoby, jak jej podpořit. MUDr. L. Bendová nahlíží ve svém článku na imunitu z hlediska tradiční čínské medicíny, MUDr. V. Strnadelová a J. Zerzán se věnují zejména souvislosti imunity a stravy a nabízejí i konkrétní rady pro podporu imunitního systému.
Chutné a jednoduché pokrmy podporující imunitu si můžete připravit podle receptů  Ch. Matyskové a zacvičit si na podporu imunity můžete s Y. Švecovou.
Přední český psychotronik a náš spolupracovník Jan Hnilica pro nás připravil další speciální léčebný energetický obrazec podporující regeneraci organismu, navíc  v tomto čísle Meduňky také uvádíme podrobný návod, jak s těmito obrazci pracovat  a jak jich využívat ke svému prospěchu.
Velmi důležitý je článek od MUDr. L. Elekové o onkologických nemocech = 2. část jejího seriálu Co byste měli vědět o rakovině, ve kterém vysvětluje, jakou roli hraje při nemoci a při léčbě glukóza.
Na základě čtenářského dotazu vznikl čtyřstránkový článek od MUDr. Moniky Síčové o tom, jak léčit a vyléčit endometriózu přírodními prostředky. To vše a ještě mnoho dalšího najdete v březnové MEDUŇCE!

Koupit Meduňku