Poradna

Meduňčina detoxikační poradna s Vlaďkou Málovou: červen 2024

Dospívání a akné

Dobrý den, je mi devatenáct let a mám už zhruba pět let problémy s pletí, řekl bych od začátku puberty. Na obličeji, zádech a ramenou mám silné akné. Snažím se o pleť starat, pravidelně ji čistím, ale přesto se pupínky stále tvoří. Na střední škole jsem byl na intru a stravu jsem měl všelijakou, byl jsem také dost ve stresu. Teď maturuji a v červenci odjíždím na několik měsíců do Irska.
Rád bych se toho akné zbavil a mamka mi poradila, ať se obrátím na vás. Předem děkuji za radu, co by mohlo pomoci. Lukáš

Dobrý den, děkuji za dotaz, který věřím, že pomůže mnoha mladým mužům i slečnám (pro ty doplním ještě jeden tip). Akné je v tomto věku do určité míry běžné – jde o nevyrovnanost hormonálního systému. Místa výskytu akné také vypovídají o zatížených orgánech. Ramena a horní část zad poukazují na přetížená játra. Obličej je o našem stravování, životním stylu, spánku i stresu. Nevyrovnaný hormonální systém potíže jen umocní a zhorší.

Odjíždíte do neznámého prostředí. Začátky mohou být náročnější a případný stres by stav vaší pokožky mohl zhoršit. Rozdělím vám kapky do dvou kúr. První kúra vyčistí orgány a poladí hormony, druhá kúra pomůže nastavený stav udržet.

  1. kúra – zaměříme se na pročištění organů, hlídejte si příjem tekutin, nejlépe pijte čistou vodu.

Calon – široký komplex určený na celkovou střevní očistu a následné dosažení zdravého mikrobiomu a vstřebatelnosti důležitých živin, vitaminů a minerálů. Stav střev souvisí s naším stravováním a stresem.
LiverDren – řídí sílu imunity, chemická továrna, centrální orgán metabolismu, chronické záněty a infekce, mazové žlázy (podstatný vliv na akné), důležitý filtr, detoxikační a vylučovací orgán.
VelienDren – důležitý u všech hormonálních, metabolických a imunitních problémů, protivirová imunita, vliv na sliznice, zásadně ovlivňuje příjem, trávení potravy, pozitivně ovlivňuje lymfatický systém.
Touto kombinací zároveň napomůžeme poladit hormonální systém.

U dívek se stejnými problémy a případnou bolestivou menstruací bych doplnila komplex Regular – vhodný na hormonální potíže, bolestivou a nepravidelnou menstruaci, premenstruační syndrom, včetně potíží s pletí a výkyvy nálad.


Přípravky užívejte 2x denně 10 kapek.

2. kúra – bude držet nastolený stav, aby vlivem stresu, stravování a dalších změn nedošlo ke zhoršení.

Activ-Col – střevní mikrobiom, zvýšení jeho pestrosti a udržení tohoto stavu, vliv na imunitu a metabolismus.
Activ-Acid – překyselení organismu, chronické záněty, problémy s trávením a nedostatkem minerálních látek, zlepšuje prostředí střeva…
AkDren – komplex určený na akné, rozšířené póry, mastnou pleť, hnisavé vřídky, záněty vlasových cibulek. Řeší příčiny rozšíření mazových žláz a podobně.
Streson – Stres je soubor reakcí organismu, aktivuje se při vnitřních nebo vnějších změnách (ohrožení), které narušují normální chod organismu. Detoxikuje hipokampus – umožňuje potlačit přirozené impulsy a zvolit vhodnější chování.

Užívejte kapsle 2x denně 1 a kapky 2x denně 10 kapek.


Přeji vše dobré na nové cestě a ať se pokožka brzy vyladí, Vlaďka Málová.

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru Informační metody (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Palackého 3145/41, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: info@detoxikace-ocista.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz

Koupit Meduňku