Meduňka

Horoskop na říjen 2019

Milí čtenáři, je tu pro vás pravidelný měsíční horoskop od Pavla Hanzala, přejeme úspěšný vstup do nového měsíce.

 

Beran
Po celý říjen vás bude vesmír konfrontovat s úplně opačnou energií, než máte běžně k dispozici. Máte se díky tomu naučit chápat druhé lidi, naslouchat jim a snažit se vycházet vstříc. Pokud to alespoň částečně nepřijmete, připravte se na spory.
Rada: Bhakti jóga vám pomůže.

Býk
Nejméně komplikovaná bude první dekáda, tak se toho snažte co nejvíce využít. Ve zbytku měsíce se dostanete do situací, kdy si nevystačíte s praktickým přístupem k životu. Budete se muset zabývat skrytějšími tématy spojenými s hloubkou vašeho nitra.
Rada: Pozor na staré křivdy a jejich zpracování.

Blíženci
V říjnu vám může chybět více smyslu pro hmotné záležitosti, což v kombinaci s neochotou uskromnit se může být určitý zádrhel. Jestliže se s obojím vyrovnáte, ostatní možnosti máte otevřené s nabídkou k úspěchu.
Rada: Méně je někdy více.

Rak
První dvě dekády se snažte fungovat zodpovědně a nenechte se zbytečně vykolejit tím, že musíte příliš často přistupovat na kompromis. V poslední říjnové dekádě se vám otevře více intuice a hloubka prožitků, což bude prospěšné v mnoha směrech.
Rada: Praktikujte átmavičáru.

Lev
Mezilidské kontakty se vám budou dařit zejména v první, ale částečně i v druhé říjnové dekádě. Můžete si mnoho věcí dohodnout bez zásadnějších problémů. Ke konci října se vyvarujte pomstychtivosti.
Rada: Naučte se odpouštět.

Panna
Je před vámi vcelku solidní měsíc, který si nemusíte pokazit ani tím, že toho budete chtít víc, než obvykle. Jedinou podmínkou je, abyste si uvědomili, že pro větší míru úspěchu se musíte zasloužit poctivou snahou.
Rada: Zařaďte do praxe afirmace.

Váhy
Říjen vám bude přát a záleží jenom na vás, jakým oblastem se budete věnovat a kde zatoužíte uspět. Abyste dostatečně naplnili předpoklady, které vám Universum posílá, je potřeba posílit vlastnosti, jako jsou vytrvalost, odhodlání a stabilita.
Rada: Vyzkoušejte karma jógu.

Štír
Příznivý vliv astrologických konstelací se bude pro znamení Štíra s každým říjnovým dnem posilovat. Využijte toho k regeneraci i k posílení realizace toho, o čem sníte. Jen pozor na zbrklé kroky bez rozmyslu a hmatatelné podstaty.
Rada: Cvičte čchikung.

Střelec
Věnovat se můžete v podstatě čemukoliv, co vás osloví. Jediné, kde nebudete příliš silní v „kramflecích“, je oblast majetku a finančních záležitostí. Také se vyvarujte iluzím a nereálným představám.
Rada: Pozor na falešné proroky.

Kozoroh
Je před vámi náročnější období, kterému se ke konci měsíce trochu obrousí hrany. Abyste ho co nejlépe ustáli, měli byste se naučit větší míře empatie a pochopení druhých lidí. Proto více rozvíjejte citovou složku vaší osobnosti.
Rada: Věnujte se charitě.

Vodnář
První říjnová dekáda bude solidní, ale s dalšími dny se budete potýkat s různými situacemi, které pro vás byly doposud skryté. Jestliže se vynoří nějaká stará záležitost, postavte se jí čelem a zkuste ji co nejlépe vyřešit.
Rada: Vyvarujte se černobílému vidění světa.

Ryby
V případě, že se aspoň trošku dokážete udržet nohama na zemi, je před vámi bezproblémové období. Věnovat se můžete také studiu vyšších pravd, ale v tomto případě se vše pokuste rovnou uvádět do praxe, abyste rozlišili, co je funkční a co nikoliv.
Rada: Cvičte jógu.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Koupit Meduňku