Poradna

MEDUŇČINA DETOXIKAČNÍ PORADNA S VLAĎKOU MÁLOVOU: LEDEN 2022

Opakované záněty zvukovodu

Dobrý den,trpím častými záněty zvukovodu, vždy dostanu antibiotické kapky do uší, ty pomohou, ale za nějakou dobu se obtíže znovu vrátí. Prosím o radu, který z vašich přípravků je na tyto problémy vhodný.Zánět se opakuje od doby, kdy jsem měla zánět středního ucha, to bylo z ofouknutí, nastydla jsem na stezce v oblacích. Pak byl chvíli klid, pak stačil průvan v autě a zase zánět zvukovodu…. Neměla jsem v té době žádné jiné nachlazení. Jakmile mě bolí uši, nemám teplotu, žádný hnis, jen bolesti. Dostanu antibiotické kapky, diagnózu zánět zvukovodu a jdu domů.
K vašim dotazům na další potíže, které mám, ještě doplním, že mě dlouhodobě trápí fleky po těle. Objeví se jednou za rok, zajdu ke kožní lékařce, dostanu sprej na plísně a jednorázové tabletky na 14 dní. Pak mám zase několik měsíců klid.
Někdy jsem nachlazená, většinou tochytnu od malého synka nebo manžela, trpím na to především v zimním období. Nachlazení se mi projevuje rýmou, někdy i s kašlem, ale hlavně ta rýma. Malý je na tom podobně. Bývá nachlazen a teď si podruhé stěžoval na bolest v uchu. Zatím ale neměl žádné kapky do uší.

Děkuji moc, Andrea

Dobrý den, děkuji za doplnění. Zánět zvukovodu je nepříjemné a bolestivé onemocnění ucha. Vzniká infekcí kůže zvukovodu. Infekce může být virová, bakteriální nebo plísňová. Samotné ofouknutí jen vytáhne ven skrytý problém, který se neprojevuje neustále, ale opakuje se. Podle vašeho doplnění bych vám spíše než jeden přípravek doporučila ucelenou kúru, která vám pomůže zbavit se i dalších potíží a celkově posílí imunitní systém.


Pokud byste měla zánět zvukovodu poprvé, možná by stačil pouze jeden cílený přípravek – Joalis AuriDren (je zaměřen celou oblast ucha a všechny části). Ale i k němu bych doporučila alespoň Joalis Pranon. Tento přípravek je komplex pro respirační systém včetně nosohltanu, dutin, ucha a je zaměřen i na všechny typy infekcí, které se v to systému mohou nacházet.

Koupit Meduňku