Poradna

MEDUŇČINA DETOXIKAČNÍ PORADNA S VLAĎKOU MÁLOVOU: červenec

Dobry den, paní Málová,chtěla bych se zeptat, jaké produkty Joalis byste mi doporučila po prodělání lymské boreliózy. Klíště jsem si našla 4. května, měsíc poté se mi objevila typická prstencová skvrna. Lékař mi nasadil antibiotika na 3 týdny, nicméně po ukončení léčby jsem zaznamenala velké bolesti hlavy, značnou únavu a celkovou slabost. Je možné, že to souviselo i s pracovním nasazením a intenzivní prací na PC.Hlava mě bolí už přes týden, ačkoliv bolest není tak intenzivní. Únava je nyní mírnější, ale jakmile se mám více koncentrovat, jsem pak velmi rychle vyčerpaná. Občas mi bolest prostupuje celým tělem, je to jakoby velmi krátké píchnutí, nicméně koluje skutečně všude. Je mi 38 let, neměla jsem dříve žádné výraznější potíže nebo nemoci, pravidelně jsem sportovala a běhala.

Chtěla bych poradit, zda existují nějaké konkrétní přípravky na zmírnění těchto projevů a zlepšení kondice po prodělané nemoci.

Děkuji a přeji hezký den, Andrea

Dobrý den,
podle vašeho popisu potíže souvisejí spíše s proděláním lymské boreliózy. Píšete o velkém pracovním zatížení, bez prodělání předchozího onemocnění byste byla unavená, měla třeba i bolesti hlavy, ale ostatní potíže by se pravděpodobně neobjevily.Často se stává, že s boreliemi se aktivují i jiné ukryté a tím nenápadné infekce. Po dobrání antibiotik tak ještě přetrvávají potíže, ale příčina může být i jiná. Navíc i samotné užívání antibiotik, kromě léčebného účinku zároveň zatěžuje organizmus. Rezidua antibiotik mohou nepřímo také způsobovat únavu. Ve vašem případě spíše předpokládám, že jde o symptomy boreliózy.
Mozek má několik center, které jsou zodpovědné za naši koncentraci a pokud jsou tato centra oslabená, tak se velmi rychle vyčerpáme či unavíme. Někdy i pociťujeme potíže s pamětí, vyjadřováním – mám na mysli um rychle najít vhodná slova. A mohou se přidat také potíže se spánkem. Doporučila bych přípravek Joalis MiHerb – tablety nebo Joalis Cranium® – lihové kapky.Důležitý je však také periferní nervový systém, popsala jste bolest kolující po těle. „Stěhovavé“, píchavé, bodavé bolesti, snížená nebo zvýšená citlivost, mravenčení, to vše jsou projevy periferního nervového systému. Tady je na místě Joalis NeuroDren®. Pro dobré fungování nervových systémů a komunikaci nervových buněk nemůžeme vynechat Joalis Mezeg®. A protože se jedná o lymskou boreliózu zásadní přípravek je Joalis Sprirobor®. Ten cílí na imunitní systém, aby se snáze vypořádal s bakteriemi spirochét (kam paří i borélie), ale i s jejich toxiny. Imunitní systém tak bude přednostně zaměřen na tuto skupinu a díky ostatním přípravkům bude kúra účinnější a správně cílená.
Potíže se mohou, ale nemusí na pár dní zhoršit, po té se budete již cítit lépe.


Ucelená Joalis kúra je tedy: Cranium® + NeuroDren® + Mezeg® + Spirobor®.
Přeji hezké a zdravé léto, Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru C. I. C. (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz.

Koupit Meduňku