Meduňka

Přednosti masážních van se zabudovanou chromoterapií

Asi nenajdeme člověka, který by se s radostí neponořil do teplé vody a neužíval si uvolnění svalů i mysli. Také rádi relaxujete ve vodě, ale nechcete se spokojit pouze s horkou vanou plnou pěny? Chtěli byste efektivněji zregenerovat své tělo? Nabízíme Vám možnost pořídit si hydromasážní či perličkové vany s chromoterapií. Pro opravdové požitkáře máme samozřejmě i vany s kombinovaným masážním systémem doplněným o terapii světlem.

Všechny typy našich van je možné vyrobit s masážním systémem a je zcela na vás, který si vyberete. Do vany s hydromasáží je zabudováno několik trysek, jejichž umístění si můžete navolit. Pomocí těchto trysek jsou silným proudem masírovány konkrétní body či části těla.

Hydromasážní vana s perličkou NIKÉ FLAT 160 x 105 cm se světlem

Perličkový systém je naopak jemnější a bublinky působí na celé tělo. Kombinací těchtou dou systémů tak můžete umožnit regeneraci celému tělu a zároveň uvolnit zatuhlé svaly. Pro větší požitek z relaxace doporučujeme i zabudovanou chromoterapii, což je terapie světlem. S touto formou terapie se dnes již běžně setkáte ve wellness centrech, zejména saunách, při různých typech rehabilitací či v sociálních službách. Je dokázáno, že terapie světlem má pozitivní dopad nejen na vnímání člověka a jeho náladu, ale i na tělesné funkce. Její vliv si můžete přečíst níže.

Hydromasážní vana KRONA SURF + CHROMO 180 x 80 cm

Fialová – Tato barva se používá pro potlačení stresu, zmírnění bolestí hlavy a zklidnění nervů. Blahodárně působí na obnovu organismu.

Modrá – Tuto barvu je vhodné zvolit, pokud zamýšlíte meditovat či toužíte po uklidnění a uvolnění. Často je využívána při léčbě poruch štítné žlázy či potížích s nosohltanem.

Oranžová – U barvy vnímáme její teplé tóny a pozitivní dopad na psychiku. Při jejím použití můžeme mít pocit, že nám dodává radost ze života a potlačuje deprese. Podporuje správnou funkci ledvin, příčného tračníku a tlustého střeva.

Zelená – Zelená barva je často spojována s harmonií přírody, ale i ducha a přináší nám pocit klidu. Při použití s hydromasáží má pozitivní dopad na stabilizaci krevního tlaku a rovnováhu sleziny.

Žlutá – Pozitivní žlutá povzbuzuje nejen naše tělo, ale i ducha. Kromě toho podporuje správnou funkci žaludku, jater, žlučníku, slinivky a dvanácterníku.

Červená – Tato barva podpoří nejen naši duševní aktivitu, ale celkové psychické rozpoložení. Ve spojení s vodní masáží pomáhá při regeneraci těla.

Masážní vana s perličkou GAIA FLAT 140 x 140 cm se světlem

Ovládání chromoterapie je zcela jednoduché a intuitivní. Dle vašeho aktuálního rozpoložení si můžete navolit konkrétní barvu, nebo si vybrat předvolený program, který barvy střídá a kombinuje. Jak tyto programy fungují se můžete podívat na našem videu.

Vana osazená baterií s ruční sprchou

Aby Vám při relaxační koupeli nic nechybělo, nabízíme k vanám celou řadu doplňků. Pro zvýšení pohodlí by ve Vaší koupelně neměl chybět odnímatelný podhlavník, jehož velkou předností je kromě většího komfortu i snadná údržba. Pokud byste chtěli využít i sprchovou hlavici, je možné ji zabudovat na okraj vany k pákové baterii a ovládacímu systému, kde nebude rušit design vany a zároveň ji budete mít takzvaně při ruce. Pokud se rozhodnete, že Vaši vanu nebudet obezdívat, můžete si pro všechny typy van vybrat přední i boční krycí odnímatelné panely. Pro zapojení a uvolnění vašich smyslů můžete využít esenciální olejíčky čistě přírodního původu, které také naleznete v našem sortimentu.

Vzorkovna ARTTEC s.r.o. Tetčice

Jestli Vás naše nabídka zaujala, můžete navštívit naši vzorkovnu, kde je k vidění náš široký sortiment. Zároveň si můžete nově vyzkoušet i zapojenou hydromasážní vanu se světelnou terapií či parní box. Najdete nás na adrese ARTTEC S.R.O., Rosická 358, Tetčice, 664 17. V případě jakýchkoli dotazů nás můžete kontaktovat na telefonním čísle: 546 422 114.

Koupit Meduňku