Poradna

MEDUŇČINA DETOXIKAČNÍ PORADNA S VLAĎKOU MÁLOVOU: PROSINEC

Dobrý den,
obracím se na vás s dotazem ohledně bolesti kloubů. Můj hlavní problém jsou bolesti prstů na rukou i nohou, které trvají již několik let a stále se to postupně zhoršuje. Poslední dva měsíce se k tomu přidala i bolest ostatních kloubů. Otékají mi kolena a večer sotva chodím. Je mi 48 let, mám nějaké kilo navíc. Už jsem změnil jídelníček, ale bolesti zůstávají.
Před pěti lety jsem měl boreliózu, přišlo se na ni, ale až po půl roce. Dostal jsem asi na tři týdny antibiotika. Šel jsem k lékaři právě kvůli bolestem kloubů, hlavy a celkové únavě. V tu dobu mě bolely všechny klouby a po antibiotikách zůstala bolest malých kloubů. Kontrolní odběr krve mi nedělali. Na mé naléhání mě lékař znovu vyšetřil a zjistil, že mám zvýšenou kyselinu močovou a cholesterol a dal mi na to léky. Bolesti ustaly, ale stačí jednou vynechat a znovu se objeví. Nechci brát prášky, rád bych to řešil jinak…
Často mě teď také bolí dolní část zad, ale to může být sedavou prací. Poraďte mi, co by mohlo pomoci se těchto obtíží zbavit.
Děkuji moc, Petr

Dobrý den,
podle vašeho popisu nebude stačit jedna kúra. Potíže s největší pravděpodobností vyvolává zvýšená kyselina močová. Otoky kolen a bolesti dolní části zad napovídají, že mohou být přetížené ledviny. Pokud bychom zaměřili přípravky rovnou na řešení kyseliny močové, s největší pravděpodobností by nastaly nepříjemné detoxikační projevy v podobě zvýšené bolesti hlavně malých kloubů.


Je také možné, že roli do určité míry hrají boreliová ložiska, která jsou pravděpodobně uložená v kloubech.
Detoxikaci rozložíme do několika kroků, které povedou nejen k odstranění bolestí, ale hlavně k odstranění příčin.

  1. krok nám zajistí „předčištění“ ledvin, aby zvládly následnou detoxikaci a my je moc nezahltily naráz dalšími toxiny či metabolity. A také jemnější detoxikaci pohybového aparátu jako celku.
    Použijeme komplexní přípravek Joalis Deuron, který nám uvolní ledviny a močové cesty celkovým odvedením toxinů. Předpokládám, že vás přestanou bolet záda a otékat kolena – to jsou časté projevy zatížených ledvin.
  2. K tomu přidáme přípravek Joalis Vertebra, to je komplex, který uvolňuje a hlavně odvádí toxiny z pohybového aparátu. Jde o ty toxiny, které se v něm nejčastěji nacházejí, tedy i o borelie a další infekce, zároveň o metabolity atd. Nezapomeňte na pitný režim, ideálně čistá voda.
  3. krok za 3 týdny přidejte Joalis Liverdren a Joalis Metabol. Joalis Liverdren se postará o detoxikaci jater a žlučníku. Joalis Metabol je komplex, který odstraní toxiny, které vedou k metabolickým poruchám tedy ke zvýšenému cholesterolu, zvýšeným solím apod.
  4. krok bude po dobrání Deuronu a Vertebry přidejte Joalis Artidren, jde o hloubkovou detoxikaci kloubů a k tomu přidejte Joalis Biosalz, ten uvolní metabolity solí. I nadále si hlídejte dostatečný pitný režim.
    Tyto kroky povedou k velkému zlepšení, ale i následně se osvědčilo užívání přípravku Joalis Achol, což je komplex přispívají k udržení optimální hladiny cholesterolu. Kloubům bude potřeba také ještě pomoci a tady bych zvolila tablety Joalis JoHerb.
    Jednou za půl roku si dejte „udržovací“ trojkombinaci: Joalis Deuron + Joalis Artidren + Joalis Biosalz
    Pravidelně tak zbavíte klouby solí a zároveň nezahltíte, ale pročistíte ledviny, které jsou mateřským orgánem pro klouby. Tak vám tělo odpustí i nějaký ten malý stravovací hřích či oslavy ☺

Přeji klidné adventní dny a brzkou úlevu, Vlaďka Málová

Vlaďka Málová působí v Praze v Centru C. I. C. (Křišťanova 20, Praha 3) a v Jablonci nad Nisou v Centru zdraví – Radost (Poštovní 8, Jablonec nad Nisou). Své dotazy jí můžete posílat na email: poradna@vladkamalova.cz, do předmětu uveďte Poradna Meduňka.
Více informací najdete na webu www.joalis.cz.

Koupit Meduňku