Placená inzerce

EPAM institut vzdělávání mistra B. Tichanovského 2019

Zvyšte si svou kvalifikaci a vyberte si ze tří rekvalifikačních kurzů, akreditovaných u MŠMT.
Masér mimo oblast zdravotnictví, Instruktor zdravotní tělesné výchovy a Poradce pro výživu.

Každý z nás si jednou za čas posteskne, jak ho trápí zkrácené svaly, nedostatek pohybu, špatné stravovací návyky a s tím i spojený nedostatek času. Přitom není zas tak složité přehodnotit své priority a zaměřit se na svůj rozvoj. Ne nadarmo se říká „vzdělání je životní náplň“.  

Co nabízíme… Máme ambici Vás naučit, co drtivá většina lidí neumí. Věřit svým schopnostem, které si studiem zaktivujete. Posílíte své sebevědomí a zjistíte, že fungování lidského těla, Vašeho těla, není zas tak složitá věc. Chytře využívat jednotlivé částí těla, aktivní životní styl a dobré stravování jsou schopnosti, které by každý z nás rád ovládal. Náš institut vám tuto možnost nabídne.

Co se dozvíte…

Zopakujeme si základy anatomie, především s pohledu pohybových aktivit. Fyziologie a biochemie Vás provede biologickými pochody. Nebude chybět téma regenerace, která nám dává sílu do života.

Základy psychologie, první pomoci a využití sportovního tréninku uzavřou teoretickou část.

V praxi Vás naučíme jak správně využít sportovní masáž a jaké jsou její zásady.

Jako Instruktor zdravotní tělesné výchovy si budete umět poradit s civilizačními neduhy dnešní doby, jako je správné držení těla, prevence a její zákonitosti nebo tolik nezbytné dýchání.

Z pohledu poradce pro výživu se budete orientovat ve výživových hodnotách potravin, technologiích a jejich zpracování. Pro své přátelé vytvoříte vyvážený výživový plán a to jak pro sportovně aktivní, tak i pro ty pasivní. Zvládnete zhodnotit a doporučit správné stravovací návyky a vysvětlit, v čem je jejich nedostatek.

Jak s vědomostmi naložit…

Budete schopni profesionálně provádět masérské a regenerační služby, které budete moci využít v mnoha oblastech, např. v regeneračních a sportovních centrech, lázních, fitness centrech apod. Budete dokonale připraveni pro podnikání nebo můžete využít tyto kurzy pro obohacení vašich znalostí a využívat je ve svém soukromí. Předměty se studují jednotlivě, kombinovat můžete pouze Maséra a Instruktora ZTV.

Pro koho je kurz určen…

Je Vám 18 let a ukončil jste minimálně středoškolské vzdělání s výučním listem nebo maturitou a máte základní biomedicínský přehled. Zkrátka pro každého, kdo je zvídavý a rád by více poznal sám sebe.

Více informací k obsahu, ceně a průběhu vám poskytne Mgr. Daniel Knop, e-mail danielknop@seznam.cz nebo 775011498

Koupit Meduňku